ENGIE Services levert een substantiële bijdrage aan de houdbaarheid van de wereld waarin we leven.

ENGIE Services genereert met duurzame technologie gezonde business en voorziet in de behoeftes van de klant en de markt.

ENGIE Services helpt klanten competitief te blijven in een globaliserende markt. Door klanten te helpen energie te besparen, de energietransitie te realiseren, door de kansen van digitalisering te benutten en processen voortdurend over de hele keten te optimaliseren.

ENGIE Services maakt grote veranderingen mogelijk. Door het beschikbaar maken van kennis en technologie, andere financieringsvormen, integrale ketenregie en langdurige samenwerkingsvormen. Dat kunnen we mede omdat we onderdeel zijn van één van de grootste energiemaatschappijen ter wereld, ENGIE. ENGIE Services maakt het verschil.

Onze waarden 

Gedreven

Scherp, alert en vastberaden verbeteren wij voortdurend onze prestaties en zoeken wij iedere dag opnieuw naar innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

Betrokken

ENGIE Services wil bijdragen aan een betere wereld door het leveren van duurzame technologie die daadwerkelijk het verschil maakt. Dit kunnen we alleen bereiken door onderlinge betrokkenheid én door oog te hebben voor de doorlopend veranderende behoeften van onze klanten.

Gedurfd

Wij staan vol optimisme in het heden en wenden onze durf, daadkracht en intelligentie aan om te bouwen aan een betere toekomst. We aarzelen daarbij niet om nieuwe wegen te bewandelen en revolutionaire technologieën en oplossingen te toetsen en toe te passen.

Verbonden

Teamwork is de hoeksteen van ons succes. Wij helpen elkaar en zoeken elkaar op om kennis te delen en onze vaardigheden optimaal te laten renderen.