Optimaliseer uw productieproces met de MES Toolbox.

Een maximaal geoptimaliseerd productieproces geeft u een voorsprong op uw concurrent. Met onze MES Toolbox richten wij uw productieprocessen zo duurzaam, energiezuinig en efficiënt mogelijk in. Met ruimte voor flexibiliteit en de garantie van kwalitatief hoogwaardige productie.

De MES Toolbox is het antwoord op de huidige, uitdagende ontwikkelingen in de markt. Door internationale concurrentie en stijgende grondstof- en energieprijzen staan marges onder druk. Daarnaast wordt beheersing van kwaliteit en kosten door een toenemende vraag naar flexibiliteit een steeds grotere uitdaging. De behoefte om de vinger aan de pols te houden neemt toe. Het monitoren van het productieproces en generen van managementrapportages wordt dan ook steeds belangrijker.

Automatisering als maatpak

Omdat ieder bedrijf en iedere productie anders is, kent ieder productieproces andere eisen en wensen. Een fabrieksautomatisering moet uw productieproces dan ook als een maatpak omsluiten. Met de MES Toolbox en dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zorgen wij ervoor dat u dankzij uw goed ingerichte productieproces het verschil maakt in uw markt.
Met de MES Toolbox krijgt u real time inzicht in én grip op uw proces en maken wij uw productieproces:

Inmiddels vertrouwen meer dan 100 fabrieken wereldwijd in uiteenlopende industrieën op de MES Toolbox-technologie van ENGIE, zoals bijvoorbeeld de diervoederindustrie, voedingsmiddelenindustrie en fijnchemische industrie.

Referenties

Lees meer over onze referenties bij Verkade en AKZO Nobel.

Meer informatie?

Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen dankzij onze MES Toolbox-technologie of heeft u aanvullende vragen? Stuur uw vraag naar infowestnederland.nl@engie.com. Of mail ons uw gegevens, dan bellen wij u terug.

Contact
Leaflet MES Toolbox