De droom van de Friese jeugd wordt van 1 t/m 14 juli 2018 werkelijkheid: in Fryslân reizen dan alle mensen met duurzame vervoermiddelen. Vanaf de provinciegrenzen zullen elektrische auto’s en taxi’s, deelauto’s, groengasbussen, segways, ligfietsen, elektrische boten en andere bijzondere voertuigen het verkeersbeeld bepalen. Ook ENGIE Services doet mee vanuit de vestiging Leeuwarden, twee weken feest zonder een druppel benzine!

20180705 ElfwegentochtVanuit de vestiging van ENGIE in Leeuwarden wordt volop meegedaan aan dit initiatief. Edwin Bouwhuis, één van de initiatiefnemers: “Veel van mijn collega’s maken al gebruik van de elektrische fietsen en de twee elektrische auto’s. Erg leuk om het enthousiasme van de collega’s te zien en een mooie laagdrempelige manier om gebruik te maken van de ‘nieuwe’ vervoersmiddelen”. Naast deze vervoersmiddelen is er een laadpaal geïnstalleerd op de vestiging in Leeuwarden en worden de collega’s gestimuleerd om gebruik te maken van digitale mogelijkheden om bijvoorbeeld thuis te werken.

Waarom doen we mee?

ENGIE laat duurzaamheid voor je werken. In dit initiatief wordt op een praktische en pragmatische manier invulling gegeven aan een duurzamere samenleving. Vanuit deze optiek konden wij niet achterblijven om te participeren in dit initiatief. Meer weten over de Elfwegentocht? Kijk op Elfwegentocht.