Een maximaal beschikbare en veilige OK is van levensbelang.

Specialistisch, goed onderhoud is cruciaal om die veiligheid en beschikbaarheid te kunnen garanderen. Onze experts helpen u bij het opstellen van een gedegen onderhoudsplan voor een veilige OK en voeren dit specialistisch onderhoud voor u uit. We zorgen voor een toekomstbestendig onderhoudsplan van uw OK. Zo voldoet u altijd aan de laatste eisen. De ‘veilige status’ die u hiermee verkrijgt, wordt bezegeld met het keurmerk ‘OK Oké’, dat door kwaliteitsbedrijf Kiwa is geverifieerd.

Voordelen van OK Oké

OK Oké is een integrale aanpak voor het onderhoud van uw operatiekamers en het creëren van een veilige OK. We zetten de voordelen van onze integrale aanpak voor u op rij:

Veilige OK dankzij geïntegreerde aanpak

Om onze garanties waar te maken, zetten wij in op een integrale aanpak, waarin we alle factoren meenemen die van invloed zijn op de veiligheid van uw OK. We starten met een analyse van uw huidige situatie en maken op basis daarvan een maatwerk plan van aanpak. Vervolgens inspecteren onze experts uw OK op essentiële, invloedrijke onderdelen. Denk aan de leeftijd van uw OK: vanzelfsprekend vraagt een tien jaar oude OK om een ander onderhoudsplan dan een gloednieuwe operatiekamer. Maar ook de luchtkwaliteit, het licht, technische installaties en brandveiligheid nemen we op in ons plan voor een veilige OK. Zo inspecteren wij uw OK op twaalf punten en ontvangt u een op maat gemaakt onderhoudsplan voor een veilige OK.

Aanbevelingen voor een veilige OK

Uit de inspectie van deze punten volgt een interventieplan met concrete adviezen en aanbevelingen voor een veilige OK. In overleg met u voeren wij deze uit en desgewenst nemen we het beheer van uw OK voor onze rekening. Vanzelfsprekend kunnen wij ook adviseren op het gebied van kostenmanagement. Door het volledige traject bij ons te beleggen bent u verzekerd van een veilige OK die voldoet aan alle regels en richtlijnen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de zorg voor uw patiënten.

 

Contact
Brochure Healthcare