The Green Quest gaat weer van start

​Het tempo van verduurzaming in Nederland ligt nog veel te laag. Om de klimaatdoelstellingen voor 2020 te behalen, moet het Nederlandse bedrijfsleven keihard aan de bak. In The Green Quest (TGQ) gaat BNR Nieuwsradio, in samenwerking met ENGIE, de vergroening van het bedrijfsleven onder de loep nemen, met inspirerende voorbeelden van succesvolle duurzame projecten.

Waarom is ENGIE kennispartner van The Green Quest?

ENGIE laat duurzaamheid werken voor haar klanten. We helpen hen met adviezen, technische oplossingen, digitalisering en duurzame energie. En dat willen we Nederland laten weten. Vanaf 3 september zijn we wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio in het programma The Green Quest waarin de stap ‘van duurzaam denken naar duurzaam doen’ centraal staat.

Meld u aan voor de ENGIE Duurzame Technologie Prijs!

Heeft uw bedrijf een ondernemend, groen initiatief waarbij techniek de hoofdrol speelt? Bent u een vernieuwer in het CO2-neutraal maken van diensten, producten of processen? Dan zijn we op zoek naar u. Vul het inschrijfformulier in op www.thegreenquest.nl/aanmelden.

De ENGIE Prijs wordt uitgereikt bij het slotevent van The Green. Ook mag de winnaar zijn project live toelichten tijdens The Green Quest radio-uitzending! Kent u wellicht andere bedrijven met zo'n duurzaam project? Laat het hen vooral weten en zorg dat ze meedoen.​

Luister elke maandag om 15.00 uur op BNR Nieuwsradio en kijk op thegreenquest.nl

MVO platform