Voldoen uw stookinstallaties al aan de laatste wetgeving?

Vanaf 1 januari 2017 dienen alle bestaande, middelgrote stookinstallaties met een nominaal vermogen (Pn) van 1 tot 50 MW te voldoen aan de aangescherpte NOx-emissie-eisen van 70 mg/m3. Voor stookinstallaties met een nominaal vermogen van >400kW, die na 1-1-2013 in bedrijf zijn genomen, was deze wetswijziging al van kracht. Heeft u dit al op orde?

Laat uw installatie controleren

Wat de aangescherpte emissie-eisen betekenen voor uw stookinstallatie, hangt af van het type en de leeftijd van de installatie. Om zeker te weten of uw installatie voldoet aan de aangescherpte regelgeving, controleert u of de juiste rapportages aanwezig zijn. Is dit niet het geval? Laat dan de SCIOS-gecertificeerde inspecteurs van ENGIE Services een NOx-emissiemeting uitvoeren op uw installatie.

EBI-inspectie en PI-inspectie

Naast een NOx-emissiemeting kunnen onze inspecteurs ook een EBI-inspectie en PI-inspectie uitvoeren op uw stookinstallatie en de daarbij behorende brandstoftoevoerleiding. Zo weet u of uw stookinstallatie veilig functioneert, hoeveel energie hij verbruikt en of u nog efficiënter kunt stoken.

Waarom ENGIE?

Offerte?

Bent u geïnteresseerd in een NOx-emissiemeting, een periodieke meting of een controlebezoek? Neem dan contact op met uw contactpersoon, stuur uw aanvraag naar scios.nl@engie.com of vul dit formulier in.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Op zoek naar iets anders? Klik op de links om meer te weten te komen over andere diensten van onze afdeling Technical Inspections & Solutions..

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact