Noodverlichting kan levens redden.

Vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting en antipaniekverlichting dienen om mensen in staat te stellen veilig een gebouw te verlaten wanneer netspanning uitvalt, ongeacht de oorzaak. Niet voor niets is jaarlijkse keuring van uw noodverlichting wettelijk verplicht gesteld, net als regelmatig onderhoud. Noodverlichting moet tenslotte vele jaren én op het juiste moment betrouwbaar zijn werk doen.

ENGIE Services kan u de zorg voor het deskundig onderhoud en de inspectie van uw noodverlichting uit handen nemen. Vraag nu de offerte aan!

Onze werkwijze

Onze inspecteurs zijn gecertificeerd en rapporteren volledig onafhankelijk. Tijdens de keuring beoordelen onze inspecteurs het ontwerp van de installatie en of deze nog voldoet aan de huidige omgeving. Bij armaturen zonder zelftest voeren ze een autonomietest uit. Indien van toepassing vervangen ze de lichtbron, de accu en reinigen en coderen ze de armaturen. U ontvangt een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en constateringen en wij verwerken deze gegevens in het logboek noodverlichting. Onze monteur voert alle werkzaamheden uit conform de eisen in de ISSO 79.

Opstellen verplicht logboek voor onderhoud noodverlichting

Heeft u geen logboek noodverlichting of is deze verouderd? Wij kunnen het logboek noodverlichting voor u opstellen of updaten. Hiermee toont u aan dat de noodverlichtingsinstallatie conform de wetgeving is aangelegd en conform de eisen wordt onderhouden en geïnspecteerd. Een logboek bevat onder andere goedgekeurde installatietekeningen en inspectie-, onderhouds- en wijzigingsrapportages.

Onderhoud noodverlichting en inspectie door een expert?

Overweegt u het onderhoud van uw noodverlichtingsinstallatie extern te beleggen, de inspectie te laten verzorgen of wilt u hulp bij het opstellen van een logboek noodverlichting? Onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Bel onze afdeling Inspecties op +31 88 484 99 99 of mail naar inspecties.nl@engie.com.

Waarom ENGIE?

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Op zoek naar iets anders? Klik op de links om meer te weten te komen over andere diensten van onze afdeling Technical Inspections & Solutions.

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact