Volgens de NEN 3140 dient een VOP’er periodiek te worden geïnstrueerd met een VOP cursus.

Volgens de NEN 3140 dient een VOP’er periodiek te worden geïnstrueerd met een VOP cursus. De VOP cursus van ENGIE is daarom onmisbaar voor personen die zijn aangewezen als Voldoende Onderricht Persoon (VOP). Dit zijn medewerkers die eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden (gaan) uitvoeren, maar niet beschikken over een elektrotechnische opleiding. Vraag hier direct de offerte aan voor de VOP cursus!

Inhoud

De VOP cursus is gebaseerd op de NEN 3140-norm en heeft een duur van ongeveer vier uren. Onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de VOP cursus zijn:

Prijs VOP cursus

Op locatie bij ENGIE: € 200 per deelnemer (excl. BTW).
Bij u op locatie: € 1.200 per sessie van maximaal 12 deelnemers (excl. BTW)
De VOP cursus op uw locatie kan worden verzorgd in heel Nederland.

Toetsing

De uitvoering van de praktijktaak betreft één of enkele taken waarvoor VOP’ers in uw organisatie zijn aangewezen. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een wandcontactdoos of verlichtingsarmatuur zijn, het resetten van een thermisch relais of het vervangen van een zekering. De praktijktaken die zullen worden behandeld, worden samen met u bepaald. De VOP cursus wordt net als de NEN 3140 cursus verzorgd door onze ervaren instructeurs, die tevens werkzaam zijn als NEN 3140-/NEN 1010-inspecteur. Ze beschikken dan ook over uitgebreide praktijkervaring. Na afloop van de VOP cursus ontvangen deelnemers bij een voldoende resultaat een door de NEN erkend certificaat. Vanzelfsprekend voldoet onze opleiding aan alle vereisten zoals in de NEN 3140 omschreven.

Voor het inplannen van een cursus op uw locatie, neemt u direct contact op met onze afdeling Inspecties op telefoon +31 88 484 99 99 of per e-mail: inspecties.nl@engie.com.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact