Bekwaam personeel is onmisbaar voor het veilig werken aan of in nabijheid van een laagspanningsinstallatie.

De NEN 3140 vereist dat personeel dat met laagspanningsinstallaties werkt periodiek over veiligheid wordt geïnstrueerd. U kunt bij ons terecht voor de instructie van uw medewerkers met een NEN 3140 cursus. Vraag hier direct een offerte aan!

NEN 3140 cursus

De NEN 3140 cursus staat in het teken van ‘veilig werken met elektrotechniek’. De cursus is gebaseerd op de NEN 3140 norm en heeft een duur van ongeveer vijf uur. De NEN 3140 cursus is perfect geschikt als basis- of herhalingscursus voor:

Inhoud NEN 3140 cursus

Onder andere de volgende onderwerpen zullen worden behandeld tijdens de NEN 3140 cursus: 

De NEN 3140 cursus wordt ondersteund door voorbeeldvideo’s en er is volop ruimte en aandacht voor het bespreken van praktijkvoorbeelden van de aanwezigen. De NEN 3140 cursus wordt afgesloten met een aansluitende toets en bij voldoende resultaat zal een certificaat worden verstrekt. De cursus wordt verzorgd door onze eigen NEN 1010-/NEN 3140-inspecteur. Zij zijn dan ook gewapend met een flinke dosis praktijkervaring. 

Prijs NEN 3140 cursus

Op jouw eigen locatie*: € 1.495 per sessie van maximaal 12 deelnemers (excl. BTW). 

Op locatie ENGIE: € 280 per deelnemer (excl. BTW)

*ENGIE verzorgt de NEN 3140 cursus op uw locatie in de volgende provincies: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een VOP cursus voor uw medewerkers .

Voor het inplannen van een cursus op locatie, neemt hier contact op met ENGIE Inspecties op telefoonnummer +31 88 484 99 99 of per e-mail: inspecties.nl@engie.com

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Op zoek naar iets anders? Klik op de links om meer te weten te komen over andere diensten van onze afdeling Technical Inspections & Solutions.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact