Het is belangrijk om aan de eisen van de verzekeraar te voldoen op het gebied van de NEN 3140.

Veel verzekeraars vergoeden schade niet of slechts gedeeltelijk, als u niet kunt aantonen dat de NEN 3140 is geborgd en u de NEN 3140-keuring heeft laten uitvoeren. Vanzelfsprekend helpen wij u graag om aan de eisen van de verzekeraar te voldoen en voeren wij de NEN 3140-keuring voor u uit. Bij onduidelijkheden nemen we desgewenst de polis of brief van de verzekeraar samen met u door en voeren we de gevraagde inspecties uit. Vraag hier direct een de offerte aan!

Waarom ENGIE?

NEN 3140-cursus en VOP-training voor je personeel

Werknemers die regelmatig aan of direct in de buurt van elektrische installaties werken, moeten volgens de NEN 3140 voldoende op de hoogte zijn van mogelijke gevaren. Onze ervaren instructeurs verzorgen NEN 3140 cursussen en VOP cursussen (Voldoende Onderricht Persoon) voor uw personeel.

Een offerte?

Via de offerteknop kunt u een formulier invullen en eenvoudig een offerte opvragen. Binnen 3 werkdagen mag u van ons een antwoord verwachten. Wil u eerst meer weten, neem dan gerust contact met ons op via +31 88 484 99 99 of inspecties.nl@engie.com.

Onze werkwijze

Onze inspecteurs hebben ruime ervaring met NEN 3140-keuringen in diverse branches, zoals kantoren, ziekenhuizen en diverse industriële omgevingen. Ze bepalen de veiligheid van de installatie en/of apparatuur aan de hand van een visuele inspectie en door de installatie door te meten. De inspectieresultaten van zijn direct digitaal in te zien via onze webapplicatie. De app geeft overzicht van al uw locaties of installatiedelen en eventuele gebreken. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag bij het herstellen van de tijdens de NEN 3140-keuring gevonden gebreken.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Op zoek naar iets anders? Klik op de links om meer te weten te komen over andere diensten van onze afdeling Technical Inspections & Solutions.

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact