Het is belangrijk om aan de eisen van de verzekeraar te voldoen op het gebied van de NEN 3140.

Oplossingen – Services – Keuringen en Inspecties - NEN-3140Veel verzekeraars vergoeden schade niet of slechts gedeeltelijk, als u niet kunt aantonen dat de NEN 3140 is geborgd en u de NEN 3140-keuring heeft laten uitvoeren. Vanzelfsprekend helpen wij u graag om aan de eisen van de verzekeraar te voldoen en voeren wij de NEN 3140-keuring voor u uit. Bij onduidelijkheden nemen we desgewenst de polis of brief van de verzekeraar samen met u door en voeren we de gevraagde inspecties uit. Vraag hier direct een de offerte aan!

Waarom ENGIE?

Onze inspecteurs hebben ruime ervaring met NEN 3140-keuringen in diverse branches, zoals kantoren, ziekenhuizen en diverse industriële omgevingen. Ze bepalen de veiligheid van de installatie en/of apparatuur aan de hand van een visuele inspectie en door de installatie door te meten. De inspectieresultaten van zijn direct digitaal in te zien via onze webapplicatie. De app geeft overzicht van al uw locaties of installatiedelen en eventuele gebreken. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag bij het herstellen van de tijdens de NEN 3140-keuring gevonden gebreken.

NEN 3140-cursus en VOP-training voor je personeel

Werknemers die regelmatig aan of direct in de buurt van elektrische installaties werken, moeten volgens de NEN 3140 voldoende op de hoogte zijn van mogelijke gevaren. Onze ervaren instructeurs verzorgen NEN 3140 cursussen en VOP cursussen (Voldoende Onderricht Persoon) voor uw personeel.

Een offerte?

Via de offerte-knop kunt u een formulier invullen en eenvoudig een offerte opvragen. Binnen 3 werkdagen mag u van ons een antwoord verwachten. Wil u eerst meer weten, neem dan gerust contact met ons op via +31 88 484 99 99 of inspecties.nl@engie.com.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Direct een offerte opvragen? Klik hier!

Contact