Om de veiligheid van uw personeel te waarborgen en uw processen probleemloos te laten verlopen, is het van belang dat uw elektrische laagspanningsinstallatie deugdelijk en veilig functioneert.

Oplossingen – Services – Keuringen en Inspecties - NEN-1010Daarom is het aan te raden om uw installatie te laten controleren op het moment dat u een nieuwe (deel)installatie in gebruik neemt. ENGIE services kan voor u de NEN 1010-keuring uitvoeren.

 

 

NEN 1010-keuring als bewijsvoering

Wij adviseren deze NEN 1010-keuring te laten uitvoeren wanneer u deze nieuwe (deel)installatie laat aanleggen, om twee redenen :

ENGIE inspecteert en rapporteert altijd onafhankelijk. Wij worden jaarlijks door de DEKRA geaudit op de kwaliteit van onze inspecties en inspectierapportages.

Uitvoering NEN 1010-keuring

De NEN 1010-keuring is de opleverinspectie van een elektrische installatie. In het Bouwbesluit is gesteld dat elke nieuwe elektrische laagspanningsinstallatie moet voldoen aan de NEN 1010. Bij een NEN 1010-keuring controleert de inspecteur de installatie visueel en voert hij of zij diverse metingen uit. Voorafgaand aan de oplevering ontvangt u een rapportage, waarin onze inspecteur vermeldt of de installatie wel of niet voldoet aan de wettelijke eisen uit de NEN 1010.

Afspraak maken of meer informatie over de NEN 1010-keuring?

Wilt u meer informatie over de NEN 1010-keuring of wilt u een keuring of inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact met onze afdeling Inspecties op via +31 88 484 99 99 of per e-mail: inspecties.nl@engie.com.

Totaaloverzicht keuring technische installaties

Hieronder vindt u diverse diensten waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is.

Contact