Binnen de medische sector gelden de hoogste veiligheidseisen.

Het negeren van deze eisen en richtlijnen is niet alleen verboden, maar kan ook verstrekkende gevolgen hebben voor de gezondheid van patiënten en medewerkers. Verzeker u en hen van een veilige zorgomgeving. Medische ruimtes kennen niet voor niets strenge regels voor onderhoud en kwaliteit en inspectie geeft u inzicht over de staat van de ruimtes binnen uw instelling.

Planning en uitvoer inspectie medische ruimtes

ENGIE Services inspecteert de elektrotechnische installaties van diverse ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland, waaronder de installaties in medisch gebruikte ruimtes, inclusief Klasse 3- en S3. Hier gelden naast de NEN 3140-norm aanvullende eisen volgens de NEN 1010-norm. Onze specialisten denken ook graag met u mee om tot een goede inspectieplanning te komen. Zo voldoet u altijd aan de gestelde eisen, zoals de NEN 3140 en NEN 1010-norm, en beschikt u over de juiste certificaten.

Wanneer u dat wenst, kan de inspectie worden gecombineerd met een thermografische inspectie.

Digitale rapportage inspectie medische ruimtes

U ontvangt van ons direct een digitale rapportage van de inspectieresultaten via onze app, met daarin conclusies en ook aanbevelingen ter verhoging van de veiligheid rondom uw installaties. Hierin ziet u direct het overzicht van uw verschillende locaties of installatiedelen. De rapportage geeft u inzicht in de volgende gegevens:

Waarom ENGIE?

Meer weten over inspectie medische ruimtes?

Wilt u een inspectie laten uitvoeren in uw medische ruimtes, kunt u hulp gebruiken bij het opstellen van uw inspectieplanning of ontvangt u graag advies en meer informatie over welke inspecties voor u van toepassing zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 88 484 99 99 of mail naar inspecties.nl@engie.com.

Overige dienstverlening

Op zoek naar iets anders? Klik op de links om meer te weten te komen over andere diensten van onze afdeling Technical Inspections & Solutions.

Contact