Certificeringen, NEN-normen, nationale regelgeving en Europese richtlijnen. Heeft u alles op orde?

Op zoek naar een specifieke keuringen of inspecties voor uw technische installatie? Dan bent u bij ENGIE Services aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met een breed scala aan keuringen en inspecties voor bedrijven in een breed scala aan markten. Ontdek op deze pagina onze werkwijze of ga direct naar de keuring of inspectie waar u naar op zoek bent.

Voor welke keuringen kunt u bij ons terecht?

Door te klikken op één van de links krijgt u meer te zien over de keuringen en kunt u direct een offerte opvragen.

Direct een offerte opvragen voor een keuring en/of inspectie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom ENGIE?

 Werkwijze

ENGIE Services neemt u de zorgen over inspecties en keuringen van uw technische installaties volledig uit handen. Ons ervaren, specialistisch team – Technical Inspections & Solutions – heeft kennis van alle eisen binnen uw branche. Zij beschikken vanzelfsprekend over de laatste informatie over regelgeving, normen en certificeringen en voeren inspecties voor u uit. Ook voorzien zij u van onafhankelijk advies om zowel uw processen als uw onderhoudsprogramma’s volgens de laatste regelgeving in te richten. Vanzelfsprekend bundelen zij alle kennis en expertise voor u en krijgt u één contactpersoon die verantwoordelijk is voor alle voor u relevante richtlijnen en bijbehorende inspecties en keuringen. Uw contactpersoon houdt voor u het overzicht en u ontvangt een heldere rapportage. Met de hulp van onze ervaren adviseurs en inspecteurs, bent u er dan ook van verzekerd dat uw technische installaties altijd aan elke relevante eis voldoen.

Onafhankelijk

Onze inspectieafdeling inspecteert en rapporteert volledig onafhankelijk. Wij worden jaarlijks geaudit en gecertificeerd op kwaliteit door de DEKRA. Dit betekent dat u te allen tijde zeker bent van een onafhankelijke en correcte inspectie en keuring. Technische installaties met gebreken kunt u na een inspectie zelf herstellen, laten maken door een derde partij of direct laten oplossen door onze technische experts als u dat wenst.

Validaties

Validaties en bijbehorende consultancytaken worden uitgevoerd door ENGIE’s dochteronderneming Kalibra. De specialisten van Kalibra beoordelen de relevante wet- en regelgeving samen met u, waarna bijvoorbeeld een VMP (Validatie Master Plan) en validatieprotocollen worden opgesteld. Nadat een validatie is uitgevoerd, wordt een helder rapport opgesteld waarin eventuele aanbevelingen worden vermeld.

Direct in contact komen met onze collega’s van Kalibra? Klik hier voor de website van Kalibra.

Kalibra is onder andere gespecialiseerd in de volgende validaties:

Bedrijfszekerheid en veiligheid: de hoogste prioriteit

Niet voor niets, want gevolgen van onzorgvuldigheid en gebreken kunnen van grote invloed zijn op de productkwaliteit en de omgeving. Om prestaties, veiligheid en energie-efficiëntie te waarborgen, gelden er binnen de sector strikte regels voor onderhoud, inspectie en rapportage van technische installaties. Zowel vanuit de overheid als vanuit verzekeringsmaatschappijen. Maar certificeringen, NEN-normen, nationale regelgeving en Europese richtlijnen ontwikkelen zich voortdurend. En hoe weet u zeker dat u aan alle wetten en regels rondom onderhoud, inspectie en rapportage voor uw technische installaties voldoet? Onder meer door regelmatige keuring. Technische installaties die regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en gekeurd worden, voldoen namelijk altijd aan de laatste wet- en regelgeving.

Gevonden wat u zocht?

Zo niet, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen u zeker verder helpen.

Contact