Onze vakkundige inbedrijfstellers regelen uw technische installatie volledig in op uw situatie, doelstellingen, eisen en wensen.

Na zorgvuldige montage van uw installatie zorgen wij voor het in bedrijf stellen ervan. Denk aan het instellen van de juiste luchtdruk, gewenste luchtvochtigheid en/of temperatuur en benodigde verlichting. Daarbij controleren we alle kritische onderdelen van uw installaties, zorgen dat uw installatie aan alle eisen voldoet en leggen dit vast in meetrapporten. Zo kunt u uw installatie met een gerust gevoel in gebruik nemen.

In bedrijf stellen software en hardware

Voor het mechanische en elektrotechnisch in bedrijf stellen van uw installatie kijken onze inbedrijfstellers naar zowel hardware- als softwarematige aspecten. Zo zetten zij bijvoorbeeld de pompen en ventilatoren in werking en toetsen zij tijdens de commissioning de software herhaaldelijk op functionele designspecificaties. Vanaf het schetsontwerp tot de Site Acceptance Test. Deze laatste test voeren zij gezamenlijk met u uit, om zeker te stellen dat de installatie daadwerkelijk voldoet aan uw wensen.

Overdracht na in bedrijf stellen

Na de inbedrijfstelling van uw installatie is het zaak dat u en uw eventuele medewerkers de installatie en software zelf kunnen bedienen. Onze inbedrijfstellers verzorgen de benodigde uitleg en training, zodat u na ons vertrek in staat bent zelf de meest voorkomende handelingen en gewenste aanpassingen uit te voeren. Vanzelfsprekend blijven wij altijd beschikbaar als u er zelf niet uitkomt.

Referenties in bedrijf stellen

Onze specialisten hebben ruime ervaring met onder meer het in bedrijf stellen van klimaatinstallaties (HVAC), verlichting met sensoren, de drukstaffeling in ziekenhuizen en het inregelen van warmte-en koude opslagsystemen en ijswaterinstallaties. Wilt u weten of u meer uit uw installaties kunt halen door deze beter in te regelen? Neem dan contact op met een van onze regiobedrijven.

 

Bekijk ook onze andere specialismen

 

Vind hier de ENGIE-
vestiging in uw buurt
Referenties