Verbeter de prestaties van uw installatie.

Goed presterende installaties geven u een voorsprong op uw concurrenten. U bent hierdoor namelijk verzekerd van continuïteit, een hoge productiviteit en besparing van onderhoudskosten en energie. Onze consultants weten als geen ander hoe de prestaties van uw installatie kunnen worden verhoogd. Hun advies helpt u duurzamer ondernemen en uw productieproces efficiënter in te richten, met een hogere winst als resultaat.

Ontwerp-, bouw-, onderhouds- en besparingsadvies

Ieder succesvol project begint met gedegen advies van een vakman. Of het nu gaat om het ontwerp, de bouw of onderhoud en beheer van uw installaties of om advies voor kostenbesparing of verduurzaming van uw bestaande installaties: in iedere projectfase staan onze consultants u bij met raad en daad.

Advies tijdens opstart en uitvoering

Start u uw project al door het betrekken van een consultant, dan boekt u al uw eerste winst. Met de inbreng van zijn of haar expertise richt u uw proces zo efficiënt mogelijk in, waardoor u op termijn onderhouds-, herstel- en energiekosten bespaart. Vanuit dat perspectief voorzien onze consultants u van betrouwbaar advies over de technische en financiële aspecten van uw project. Zo brengen zij onder meer de haalbaarheid, kansen en risico’s van uw project in kaart. Ook tijdens de uitvoering denken we met u mee. We beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van architecten, bouwbedrijven en andere specialisten, zodat wij voor de uitvoering van ieder project het beste bouwteam samenstellen.

Verduurzaming productieproces en energiebesparing

Naast advies bij nieuwe projecten geven onze consultants ook advies over duurzame en energiebesparende maatregelen. Daarvoor nemen we onder meer uw energieverbruik onder de loep. Een analyse van de onderhoudskosten, ernst van recente storingen en het rendement van uw installatie geven ons verder de informatie die wij nodig hebben om verbeterpunten voor verduurzaming en besparing in kaart te brengen. Uiteraard staan we u vervolgens graag bij in de uitvoering van deze verbeterpunten.

Een voorbeeld van één van onze verduurzamingstrajecten is Road2Green. Road2Green laat u aan de hand van een audit zien wat uw duurzaamheids- en besparingspotentieel is op het gebied van energie, watergebruik en afvalstromen. U ontvangt daarbij van onze consultants een adviesrapport waarin we een roadmap opstellen om uw doelstellingen te behalen. Daarbij nemen wij uw medewerkers en hun ideeën mee in uw weg naar een duurzame organisatie. Road2Green onderscheidt zich van andere adviesconcepten, doordat wij onze aanbevelingen ook in de praktijk kunnen implementeren. In dit geval vormt een duurzaamheidsproject eigenlijk het startpunt van een volledig nieuw verbeterproject. Lees meer over Road2Green.

Onderhoudsadvies

ENGIE is ook uw partner voor het onderhoud van uw installaties. Om de continuïteit en betrouwbaarheid van uw installaties te kunnen garanderen, is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Onze consultants stellen het meest effectieve onderhoudsplan voor u op. Uitgangspunt daarbij zijn uw doelstellingen, wensen en budget. Vanzelfsprekend houden zij ook de geldende regelgeving en mogelijk interessante innovaties en ontwikkelingen in het oog. Met een bijpassende meerjarenbegroting weet u vervolgens precies wat u kunt verwachten.

Van een expert mag u meer verwachten

Vanzelfsprekend staan uw wensen en vragen centraal. Maar onze consultants voorzien u indien nodig ook van ongevraagd advies als zij kansen zien die uw productieproces mogelijk verbeteren. Van een expert mag u tenslotte meer verwachten dan alleen een antwoord op uw vraag. Dankzij de jarenlange ervaring en ruime kennis van het vak weten zij voor iedere opdrachtgever het beste resultaat te realiseren.

Ook verduurzamen en verbeteren?

Wilt u weten hoe u uw concurrentiepositie kunt verstevigen door uw productieproces efficiënter in te richten, onderhoudskosten in de hand te houden en tegelijkertijd te besparen en verduurzamen? Neem dan contact op met een consultant bij een van onze regiobedrijven.

 

Bekijk ook onze andere specialismen

 

Vind hier de ENGIE-
vestiging in uw buurt
Referenties