• Doorlopend
  • RotterdamNederland
  • Marine & OffshoreMarkt
  • Onderhoud,Beheer en Services

ENGIE Services wordt regelmatig ingeschakeld voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aan boord van de veerboten van P&O North Sea Ferries.

Zo controleerden we voor de Pride of Hull en de Pride of Rotterdam op verzoek van de rederij de elektrotechnische tekeningen en voerden we aanpassingen uit waar nodig.

ENGIE Customer Care Center: storingsdienst 24 uur per dag

Ook voor de onvoorziene storingen rekent P&O North Sea Ferries op ENGIE; we zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Zo overhaalden we in onze motorenworkshop diverse generatoren en motoren, die we in korte tijd weer in de Europoort geïnstalleerd hebben. Daarnaast zijn de hoogspanningsspecialisten van ENGIE regelmatig te vinden op schepen van P&O North Sea Ferries voor het verlenen van service.

Aanpassing en advisering

P&O North Sea Ferries doet ook voor het aanpassen van schepen een beroep op ENGIE. Een voorbeeld hiervan is het uitbreiden van het branddetectiesysteem aan boord van de Norbay en de Norbank. Voor de Norsea en de Norsun schreven onze adviseurs samen met een aantal partners het bestek voor de aanpassing van passagiersdekken.