• 2019IaaS
  • MaastrichtNederland
  • DatacenterMarkt

In 1943 richtte Ton Goedmakers zijn bedrijf op om tewerkstelling in Duitsland te ontlopen. Hij overtuigde grote organisaties ervan dat ze het schoonmaakwerk beter konden uitbesteden, daar werd het beter en goedkoper van. En zo geschiedde. Ruim 75 jaar later heeft Goedmakers een schoonmaakimperium opgebouwd met ruim 35.000 medewerkers, 100+ bedrijven en één missie: bijdragen aan het welzijn van 10 miljoen mensen.

Een nobele, ambitieuze doelstelling. Om dat te bereiken is Vebego voortdurend bezig met het innoveren van de schoonmaakbranche. Het bedrijf is bezig met Internet of Things oplossingen om hun werknemers efficiënter te laten schoonmaken, waardoor faciliteiten schoner en beter onderhouden zijn, wat leidt tot een betere leef- en werkomgeving.

Maar om deze focus op innovatie en impact vast te houden heeft Vebego behoefte aan stabiliteit en continuïteit, zo ook voor de IT omgeving die in elke organisatie van steeds crucialer belang is. Om dat te bereiken heeft Vebego de juiste partners om zich heen verzameld: technologisch bedrijf ENGIE Services en cloud distributeur Uniserver.

De IT-infrastructuur is voor veel organisaties van kritisch belang. Hierop worden belangrijke applicaties gehost voor verschillende doeleinden. Onder andere de ERP-systemen en SAP-systemen zijn gehost in de datacenters van ENGIE, waarvoor Uniserver de IaaS dienstverlening verzorgt. ENGIE en Uniserver vertolken dan ook een strategische rol in de IT-omgeving van Vebego. En juist daar steunt Vebego op de flexibiliteit en het lokale karakter
van beide partijen. Ook hier weerklinkt het familiare karakter van Vebego, waar langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen de standaard zijn. En dus draait het project in de toekomst ‘gewoon’ in de ENGIE datacenters.

Meer lezen over deze samenwerking, klik hier voor de volledige referentie. Of meer weten over onze IaaS dienstverlening?