Wilt u ook een gezonde en productieve werkomgeving voor uw medewerkers en tegelijkertijd kosten besparen? Kies dan voor Workplace Management van ENGIE.

Wij realiseren namelijk de unieke koppeling tussen het Gebouw Beheer Systeem en Ruimte Management Systeem.

Realtime inzicht in ruimtegebruik en binnenklimaat

Hierdoor heeft u altijd realtime en historisch inzicht in zowel ruimtegebruik als binnenklimaat. Het online en gebruiksvriendelijk dashboard biedt u snel een helder overzicht van ruimtes in het gebouw, de beschikbaarheid daarvan en aanwezigheid van personen. Zo beheert u uw werkplekken efficiënt en eenvoudig: uw medewerkers kunnen zelfstandig een werkplek vinden en reserveren en met collega’s overleggen. Dit levert een stijging van het werkplezier en de productiviteit en een daling van het ziekteverzuim op.

Aanzienlijke besparing op kosten

Bovendien bespaart u door het optimaal ruimtegebruik en binnenklimaat aanzienlijk op kosten voor huisvesting, energie en facility management. Ook is alle relevante informatie voor uw managementbeslissingen beschikbaar. Alle data wordt namelijk veilig opgeslagen in ons datacenter of bij u op locatie. Ook kunt u zelf eenvoudig rapportages maken en zijn benchmark gegevens beschikbaar als u meerdere gebouwen beheert.

Waarom Workplace Management bij ENGIE?

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

Contact