Expert in lastechniek en metaalbewerking.

Zonder onderdelen geen montage. ENGIE’s Centrale Prefabricage fabriceert deze losse onderdelen, waarbij de specialisatie ligt op het gebied van piping en marktspecifieke producten. Onze Centrale Prefabricage onderscheidt zich in omvang (23.000 m2 met werkplaatsen voor Ferro piping, Non-ferro piping, Ferro constructie en Non-ferro constructie en een cleanroom voor het verwerken van high purity leidingsystemen), capaciteit (200.000 manuren per jaar!) en de uitgesproken expertise als het gaat om excellente prestaties bij lasprocessen. Hoge kwaliteit, kennis van de vakgebieden, grote productiecapaciteiten, hoge productiesnelheid en een goed imago staan garant voor succes.

Het team van Centrale Prefabricage zet haar capaciteit in op basis van heldere afspraken en kennis en kunde. Daardoor kunnen opdrachten op tijd en binnen de gemaakte afspraken worden gerealiseerd. Daarbij garandeert Centrale Prefabricage goede veiligheid, welzijn, gezondheid en milieu voor alle medewerkers. ENGIE’s Centrale Prefabricatie kan bovendien vrijwel alle materialen verwerken. Denk aan alle koolstof- en roestvaste staalsoorten, Duplex en Superduplex, Legeringen, Cunifer, Monel, Nikkel, Koper, Aluminium, Titanium, Alloy etc.

Lastechniek

Op het gebied van lastechniek en metaalbewerking begeeft ENGIE zich aan de top. Voor elke klantvraag is er een passend advies. Dat komt doordat de medewerkers ruime kennis en ervaring hebben in het verbinden van vele soorten materialen. Ieder heeft minimaal Middelbare Lastechniek behaald, aangevuld met diverse specifieke certificaties, zoals het beoordelen van radiografieën, International Welding Technologist en International Welding Inspector. ENGIE is tevens permanent vertegenwoordigd in de specialistengroep van het Nederlands Instituut van Lastechniek (NIL).

Wij zijn gekwalificeerd volgens PED Module D, D1 en H, ISO 9001, ISO 3834-2 en werken conform vrijwel alle gangbare lasprocedures, lasprocessen en laskwalificaties. Naast diverse consumentennormen en offshore specificaties, passen we ook Norsok (Noorwegen) en AD Merkblatter (Duitsland) toe.

Meer informatie of advies op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.

Contact