Betrouwbaar besturingssysteem voor industrie, waterschap en drinkwaterbedrijf

Productiebedrijven richten zich met name op hun primaire proces. Terecht, want daar ligt hun kracht. Om het primaire proces vlekkeloos te laten verlopen is het van belang om de randvoor-waarden goed in te richten. Een goed productieproces kan bijvoorbeeld alleen goed functioneren bij de gegarandeerde levering van proceswater en de afvoer van afvalwater. Daarvoor is het essentieel dat uw besturingssysteem betrouwbaar en altijd beschikbaar is. ENGIE verzorgt de automatisering van besturingsinstallaties voor de bereiding van proces- en drinkwater en de zuivering van communaal en industrieel afvalwater.

Besturen, verwerken en monitoren waterinstallaties

Wij garanderen de juiste kwaliteit en hoeveelheid proceswater om uw primaire proces probleemloos te laten verlopen. Daarnaast verwerken we ook het geproduceerde afvalwater. Vanuit ons NWB Control Room-concept kunnen wij desgewenst ook het volledige beheer en onderhoud van uw waterinstallaties verzorgen. Wij nemen u zo de volledige zorg voor het monitoren en besturen van uw installaties over en u bespaart op uw operationele kosten. Vanuit analyses van de opgehaalde gegevens voorzien we u vanzelfsprekend ook van verbetervoorstellen. Dankzij de groeiende complexiteit en intelligentie van installaties, groeit ook onze rol in het realisatieproces. Daarom nemen wij als system integrator steeds vaker de verantwoordelijkheid voor het totaalconcept van de waterzuiveringsinstallatie.

Energie-efficiënte automatisering waterinstallaties

Onze ontwerpers hebben de opleiding “Uitgebreide Techniek Afvalwater Zuivering” (UTAZ) gevolgd en weten als geen ander aan welke eisen uw installaties moeten voldoen. Zij vertalen uw vraagstuk naar een energie-efficiënte automatiseringsoplossing, die ook nog eens bespaart op chemicaliëngebruik. Zij krijgen hierbij ondersteuning van onze procestechnologen. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij de partner voor vele waterschappen en drinkwaterbedrijven.

ENGIE Water Solutions

ENGIE is naast Automatisering ook al vele jaren gespecialiseerd in procestechnologisch ontwerp, werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden alsmede het onderhoud en beheer. Voor de bouw, renovatie of beheer van waterzuiveringsinstallaties voor industrie, waterschappen en drinkwaterbedrijven beschikken wij over alle benodigde disciplines.

Wilt u meer weten over onze waterdienstverlening? Wij vertellen u meer op onze pagina over Water Solutions.

Contact
Leaflet