Hoe u voordeel behaalt uit industrial automation.

De ontwikkelingen binnen automatisering gaan razendsnel. Begrippen als smart industry en industrie 4.0 zijn nu booming, maar volgend jaar wellicht alweer verleden tijd. En wat houden ze eigenlijk in? Om de concurrentie voor te blijven, is het essentieel om op de hoogte te blijven en de juiste keuzes te maken: welke ontwikkelingen zijn voor mij relevant en waar kan ik mijn voordeel mee behalen? Vragen die ENGIE Industrial Automation graag voor uw beantwoordt. Als vooroplopend specialist in automatisering kennen wij de marktontwikkelingen, signaleren wij relevante trends en weten wij als geen ander de vertaalslag te maken naar uw situatie.  

ENGIE Industrial Automation voegt met haar kennis en expertise waarde toe aan uw bedrijfsprocessen. Met meer dan 140 automatiseringsspecialisten zijn wij bovendien een grote speler in de markt van industriële automatisering. Die positie waarborgt een continuïteit in de uitvoering van uw projecten en aansluitend in service en ondersteuning. Een onontbeerlijke voorwaarde, omdat automatisering steeds meer de spil wordt van primaire productieprocessen. Beschikbaarheid en continuïteit zijn dan ook cruciale eisen aan een automatiseringssysteem en onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar om dat te kunnen garanderen.

Breed inzetbare expertise industrial automation

ENGIE Industrial Automation beschikt over expertise in verschillende marktsegmenten, waaronder voedingsmiddelen, diervoeder, water, chemie, energie en infra. Binnen deze marktsegmenten zijn onze specialisten breed inzetbaar: voor het maken van conceptuele studies en ontwerpen, tot en met detailengineering, programmeren en inbedrijfstellen. Wij realiseren hardware en software voor besturings- en bedieningssystemen, informatie- en communicatienetwerken. Daarbij zorgen wij altijd voor maximale beschikbaarheid en optimaal bedieningsgemak. Actuele vakkennis en innovatie spelen hierbij een cruciale rol en zijn de motor voor de continue ontwikkeling van onze expertise.

Lees meer over onze expertises binnen industrial automation

 

Contact