Geen stress, wel spanning

Een veilige, betrouwbare en maximaal beschikbare elektriciteitsvoorziening is voor elk bedrijf een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn. Onze experts nemen u alle werkzaamheden met betrekking tot hoog- en laagspanning volledig uit handen.

ENGIE biedt u een totaalconcept van het ontwerp tot en met het onderhoud en beheer van uw hoog-, midden- en laagspanningsinstallatie. Wij maken ons als partner bekend met uw processen en stemmen de werkzaamheden in overleg met u hierop af. Uiteraard zijn we hierbij altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing in relatie tot maximale beschikbaarheid van uw installaties.

Gespecialiseerd en gecertificeerd

Onze specialisten zijn aangewezen volgens de NEN 3140/NEN 3840 volgens een gestructureerd aanwijsbeleid en beschikken over ruime kennis en ervaring in de industrie, infra, utiliteit, datacenters en- energiebranche. Daarnaast zijn onze mensen Stipel gecertificeerd op het gebied van hoog-, midden- en laagspanning.

Bij ENGIE heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt. Een gedreven specialist die op de hoogte is van uw business. Een combi­natie van kennis, kunde en inlevingsvermogen die door onze klanten wordt gewaardeerd en nodig is om uw hoog- en laagspanningsinstallatie optimaal te onderhouden en beheren.

Van alle markten thuis

Onze experts zijn werkzaam in uiteenlopende markten door het hele land, bij zowel MKB-bedrijven als multinationals. Hoe we dat doen en bij welke klanten? Daarover vindt u hieronder mee informatie:

Contact