ENGIE Fire Safety & Security kan u volledig ontzorgen op het gebied van alle security vraagstukken.

Iconen integrated security wit

ENGIE Fire Safety & Security kan u volledig ontzorgen op het gebied van alle security vraagstukken. BORG Gecertificeerd voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van beveiligingssystemen. Door onze brede blik op uw veiligheid kunnen we een integrale oplossing bieden, met de juiste samenhang tussen de systemen voor inbraakdetectie, observatie en toegangscontrole, met de juiste mix van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen.

Security maatregelen

Bij het beveiligen tegen acties van kwaadwillenden  spelen veel factoren een rol. Het begint met het bepalen wat er moet worden beveiligd en waartegen. Diefstal van goederen of informatie, sabotage van het proces, imagoschade, veiligheid van personen. Op basis van kansen, effecten, kwetsbaarheden en scenario's kunnen dan bijpassende maatregelen worden geselecteerd. Deze maatregelen moeten in evenwicht zijn met het risico dat is geïdentificeerd.

Zijn de maatregelen te zwaar dan is de investering onnodig groot of ondervinden de gebruikers onevenredig veel hinder van de beveiligingsmaatregelen. Zijn de maatregelen te licht dan is er sprake van schijnveiligheid,  alles lijkt goed beveiligd maar is dat niet. Tenslotte is het de kunst om alle beveiligingsmaatregelen, zowel organisatorisch, bouwkundig als elektronisch optimaal op elkaar af te stemmen. 

ENGIE Integrated Security

De beveiligingsspecialisten van ENGIE hebben een brede blik. Kennis van alle onderdelen die uw beveiligingsmaatregelen tot één systeem maken. Of het nu gaat om inbraakdetectie, terreinbeveiliging, cameratoezicht of toegangscontrole, of het gaat om organisatie, bouwkunde of elektronica. Onze specialisten zullen hun kennis op al deze onderdelen inzetten om te komen tot een optimaal beveiligingsniveau. Integrated Security betekent dat we ook het aanleg en onderhoud van het netwerk, datacenter- en meldkamerdiensten binnen onze eigen ENGIE organisatie Nederland kunnen inzetten.

Fire Safety & Security

Contact
Leaflet Integrated Security