FlexView staat voor flexibiliteit in cameratoezicht.

Flex

Voor alle onderdelen van het cameratoezicht kiest u de optie die het beste past bij uw situatie. Bestaande of nieuwe hardware, zelf aanschaffen of leasen, eigen  servers of datacenter, eigen netwerk of externe transmissie, zelf kijken of laten kijken. Voor elk onderdeel van de ENGIE dienstverlening kiezen we de optie die het beste past bij uw wens. En als uw wens verandert, dan verandert FlexView met u mee!

Wat, wanneer, waarom en welk detailniveau?

Cameratoezicht is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De techniek ontwikkelt zich razendsnel en daarmee zijn de mogelijkheden voor toepassing van camera’s enorm. Toch starten we bij ENGIE altijd vanuit de basisvraag: “Wat wilt u, op welk moment, met welk doel en welk detailniveau zien?” Op basis van uw wensen en onze kennis van zaken maken we een functioneel ontwerp waarin de doelstellingen worden vastgelegd. Pas als de antwoorden op bovengenoemde vragen zijn vastgelegd gaan we werken aan de technische invulling. Een projecteringsplan waarin is omschreven welke camera waar wordt gepositioneerd om het gewenste beeld te krijgen, rekening houdend met (tegen) lichtomstandigheden en waarnemingsniveau. We bepalen hoe de beelden vanuit de camera’s naar servers en beeldschermen wordt getransporteerd, waarbij de intelligentie in de camera wordt gebruikt om de netwerken minimaal te belasten. Efficiënte opslag van beelden is essentieel om de opslagkosten te beperken en het zoeken in de opgeslagen beelden eenvoudig te maken. Tenslotte leggen we vast wie op welke wijze toegang heeft tot de beelden, een portier in een loge, een meldkamer op afstand of een bewaker op het terrein op een mobiel apparaat. Technisch gezien zijn er weinig beperkingen om uw wensen te realiseren.

ENGIE onderscheidt zich van andere aanbieders door de complete dienstverlening op het gebied van cameratoezicht als één dienst aan te bieden.

Fire Safety & Security

Contact
Leaflet Flexview