Energie besparen door te verduurzamen.

Wilt u uw energie besparen en uw energieverbruik slimmer inzetten? Zelf energie opwekken of uw energiehuishouding verduurzamen? Dan is ENGIE uw partner.

Whitepapers Energiemonitoring en -beheer

Effectief energie besparen begint met inzicht dat ontstaat als organisaties hun energiestromen gaan monitoren. Op basis van energiemonitoring kan een organisatie veel makkelijker bepalen welke maatregelen als eerste getroffen kunnen worden, zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn. Hierna kan er worden gekeken naar de maatregelen met een wat langere terugverdientijd. Benieuwd naar hoe uw organisatie kan beginnen met energiemonitoring en een effectieve stap kan zetten in energiebesparing? Download hiernaast onze whitepapers  "Energiemonitoring: de eerste stap voor organisatie om te verduurzamen" en "Energiebeheer: vol vertrouwen aan de slag met energie besparen."

Energie besparen en verduurzamen

De dienstverlening van ENGIE beslaat een breed scala aan activiteiten in de volledige energieketen. Van energieopwekking - oftewel conversie - tot het (efficient) verbruiken en hergebruiken van energie. In alle fasen van dit circulaire energieproces loont het zich een expert te betrekken. Een partner met kennis van zaken en ruime ervaring, die de inrichting of verandering van uw energiehuishouding optimaal voor u inricht. ENGIE helpt u alle schakels zo efficient en effectief mogelijk op elkaar te laten aansluiten, met oog voor maximale kostenbeheersing. Zoekt u bovendien kansen om te verduurzamen? ENGIE brengt de kansen graag voor u in kaart en helpt u met de implementatie van verduurzamende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van energie uit duurzame bronnen of het goed inregelen van uw installaties. Weten hoe dit werkt bij klimaatinstallaties? Lees er alles over in ons whitepaper "Klimaatbeheersing: Hoe organisaties en werknemers profijt hebben van een goed binnenklimaat" hiernaast.

Investeren in energie besparen en -efficiency

Investeren in energie-efficiency resulteert niet alleen vaak in substantieel kosten en energie besparen, u investeert vaak ook direct in verhoging van uw bedrijfszekerheid. Uw apparatuur wordt namelijk gelijkmatiger ingezet. ENGIE brengt voor u de kansen voor kosten- en energie besparing in kaart en helpt u de investering die daarmee gemoeid is terug te verdienen. Vanzelfsprekend zorgen wij er daarbij voor dat u voldoet aan geldende richtlijnen en normeringen. Bovendien staan onze specialisten u graag raad en daad bij voor de financiering van uw investeringen. In goed overleg geven wij zelfs garanties op de door onze specialisten voorgestelde besparingen- en terugverdienmodellen.

Energie besparen dankzij uw integrale partner in de keten

Wij zijn uw partner in de gehele keten van energiedienstverlening. Van het toevoegen van een extra groep voor de verlichting van uw nieuwe magazijn tot het bouwen van een nieuwe vriescel die de gewenste prestatie levert. Van advies tot ontwerp en van hulp bij de financiering tot realisatie, beheer en exploitatie. Daarbij maakt u gebruik van de dienstverlening waar u behoefte aan heeft of wij nemen uw gehele energieketen voor onze rekening, met de synergie die dat oplevert. Indien wij garanties aan u afgeven dan zijn de schakels realisatie, beheer en exploitatie zonder meer onderdeel van onze dienstverlening.

Ook energie besparen en verduurzamen?

Zowel in de industrie en utiliteitsbranche, als voor vastgoedbedrijven, gemeentes en provincies zijn wij een veel gekozen partner. Wilt u weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen op het gebied van energie besparen, energiekostenreductie en verduurzaming? Neem dan contact met ons op.

Energie besparen en verduurzamen

Als u kiest voor energie besparen en verduurzamen met ENGIE, kiest u voor:

Lees alles over onze dienstverlening in de energieketen

 

Contact