Specialistische equipment van ontwerp tot reparatie

ENGIE ontwerpt en fabriceert vanuit de eigen productielocatie in Nieuwe Pekela onder meer specialistische drukvaten, zoals separators, tanken, kolommen, warmtewisselaars en reactoren. Daarnaast ontwerpen en fabriceren wij ook proces skids. Diverse nationale en internationale opdrachtgevers zetten ons equipment in, zowel on- als offshore. ENGIE heeft specialistische kennis van de specifiek toegepaste (exotische) metaalsoorten in de olie & gas, (petro)chemie, energie en koudetechniek. Dit betreft onder andere de verwerking van de volgende materiaalsoorten toegepast in drukvaten, skids en piping:

Integrale aanpak

ENGIE realiseert specialistische equipment van nieuwbouw (ontwerp) tot en met reparatie en modificatie van bestaande systemen. Met onze geïntegreerde projectaanpak is de continuïteit van uw primaire proces gegarandeerd. Onze multidisciplinaire aanpak omvat werktuigbouwkundige, de- en montagewerkzaamheden, (prefab)leidingsystemen, elektro & instrumentatie en automatisering. Veiligheid, kwaliteit, milieuzorg en duurzaamheid zijn belangrijke onderdelen van ons proces. Door ook het onderhoud bij ons in een maintenance contract onder te brengen, garanderen wij het lange termijn rendement van uw installatie.

Certificering

Wij zijn PED, ISO 9001, ISO 14001, TUV, VCA**, VCA-P en TUV HP 0 gecertificeerd. Onze gekwalificeerde lassers en lasmethode kwalificaties worden geborgd naar EN, ASME en PD5500. Verder hebben wij ruime ervaring in ontwerpcodes, zoals EN-13445, RToD, ASME VIII div. 1, AD-2000 en PD-5500. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende en gecertificeerde installatie in uw proces.

Meer informatie of advies op maat?

Wilt u meer informatie over apparatenbouw door ENGIE? Neem dan contact op met Ludie Kah, Vestigingsmanager Apparatenbouw Service.

Contact