Gelders Jaarcongres Energieakkoord- 1 februari 2018

Tijdens het Gelders Energieakkoord zet ENGIE zich actief in om kansrijke programma's en projecten op het gebied van energie in de praktijk te brengen. Op 1 februari 2018 vindt het Jaarcongres plaats. Doel van deze dag is om versnelling te maken, maar bovendien de overheid te ondersteunen om concrete stappen te maken. Door bundeling van kennis worden deze initiatieven kracht bijgezet. Zo wordt het mogelijk om aanspraak te maken op Europese gelden.

‘Hoe nu verder?’ blijkt vaak de vraag en tevens het struikelblok om vervolg te geven aan goede initiatieven. Per onderwerp zijn er specialisten aanwezig om inhoudelijke vragen over onderwerpen zoals Biomassa en Bedrijventerreinen van de toekomst te beantwoorden. Vanuit ENGIE zijn Peter Wolbert (Warmte), Joost Hieltjes (Energiebesparing in de utiliteitsbouw) en Henk Mulder (Scholing in de bouw en installatietechniek) aanwezig om hun kennis en ervaring te delen.

Het Gelders Energieakkoord is een initiatief van de Gelderse Natuur en Milieufederatie, Klimaatverbond Nederland en netwerkbedrijf Alliander. Inmiddels hebben 193 deelnemers het energieakkoord ondertekend, waaronder ENGIE Services. Meer weten of zelf deelnemen? Ga via deze link naar de website.