ENGIE Nederland is hoofdsponsor van filmmuseum EYE. Voor de opening van de tentoonstelling Martin Scorsese - The Exhibition in EYE bezoeken ENGIE en EYE de Amsterdamse beurs en luiden zij de gong. Het is mede dankzij de ondersteuning van ENGIE dat EYE deze belangrijke tentoonstelling kan presenteren.

De komende periode zullen ENGIE en EYE Filmmuseum zich samen inzetten voor de duurzame gebiedsontwikkeling van Overhoeks en omgeving. ENGIE wil zich daarnaast graag inzetten voor de verdere verduurzaming van het museumgebouw van EYE aan de IJpromenade in Overhoeks.Opening euronext

EYE kiest zeer bewust voor duurzaam en dat past perfect bij ENGIE’s visie. Zo levert ENGIE slimme technische energieoplossingen die met de inzet van zichtbare maar vooral onzichtbare energiebronnen leiden tot wijken waarin de energie vrijwel 100% duurzaam wordt opgewekt. ENGIE waardeert de innovatieve inspanningen van EYE voor het beheer, behoud en digitalisering van de filmgeschiedenis, en ondersteunt de inzet van het Filmmuseum aan duurzaam cultuurbehoud. Met EYE kan ENGIE op een nieuwe manier samenwerken, dat is voor hen dé sleutel tot succes in duurzaam ontwikkelen, en daar luidden zij graag de gong voor.