De wereld verandert. We willen, in alles wat we doen, duurzamer worden. En: er komen steeds meer mogelijkheden om dat te realiseren. Door duurzame energie, door digitalisering, door techniek en door anders te werken.

ENGIE wil de leiding nemen in duurzame verandering. Integriteit en veiligheid blijven daarbij de basis in alles wat we doen. Zij vormen onze ‘license to operate’, ook voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Unieke positie

ENGIE bekleedt in Nederland een unieke positie. We zijn in staat zelf duurzaam energie te produceren en te leveren, nieuwe technologische oplossingen mogelijk te maken en (energie)besparingen te realiseren. Daardoor kunnen we als geen ander duurzaamheid écht mogelijk te maken. En zo onze klanten helpen om invulling te geven aan de eisen die de maatschappij aan hen stelt, waardoor hun continuïteit en winstgevendheid vergroot wordt.

Onze belofte

Het moet anders en het kan anders. Samen maken we de slag van denken naar doen. Daarom maken we een belofte aan onze klanten, aan onszelf en aan onze kinderen:

“ENGIE laat duurzaamheid voor je werken.”

Han Blokland
CEO ENGIE Nederland