ENGIE is zo veelzijdig als de maritieme industrie zelf.

We hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie, piping systems en service & repair. Van advies en ontwerp tot installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Daardoor hebben we voor iedere opdrachtgever een passende oplossing in huis. Of het nu gaat om een binnenvaarttanker  of een boorplatform - ENGIE zorgt voor optimale zekerheid en snelle levertijden.

Flexibiliteit en dynamiek

Als u samenwerkt met ENGIE, profiteert u van verregaande flexibiliteit. Bij nieuwbouw werken we zelfstandig of in teamverband met andere specialisten. Binnen een efficiënte planning en volgens de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Voor reparatie en onderhoud staan we u terzijde op de belangrijke werven en in de grote havens van Nederland. Maar ook daarbuiten bieden we snelle service. Want schepen die stil liggen, kosten geld. Platforms die buiten werking zijn, leveren niets op. Daarom schiet ENGIE u wereldwijd te hulp. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Ervaring en continuïteit

Ervaring en continuïteit zijn onze speerpunten. We beschikken over ruim honderd jaar ervaring in de maritieme industrie. De laatste 30 jaar alleen al droegen we bij aan de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van ruim duizend schepen en platforms. Dit heeft ons een grote hoeveelheid praktische kennis en inzicht opgeleverd, die we graag voor u inzetten. Bij voorkeur binnen een langdurige en hechte relatie, waarin ruimte is voor wederzijdse groei en stimulans. Uiteraard is ENGIE onder meer ISO- en VCA**-gecertificeerd en werken we volgens de laatste classificatie-eisen en richtlijnen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne.

Specialisten in nieuw- en ombouw, modificatie en onderhoud

ENGIE Marine & Offshore heeft specialisten op verschillende gebieden:

Contact