Duurzaam ondernemen tegen lagere brandstofkosten

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, in alle sectoren van de economie. In het wegtransport en de scheepvaart overwegen steeds meer ondernemers over te stappen op LNG, een schone brandstof die nu al voldoet aan de emissie-eisen van de toekomst. Overstappen is niet alleen beter voor het milieu, het is ook financieel aantrekkelijk; de tarieven van LNG liggen structureel onder die van diesel en marine gasolie.

Een schoner milieu

Liquefied Natural Gas (LNG), aardgas in vloeibare vorm, is een zeer geschikte en veilige brandstof voor vrachtwagens en schepen. Bij verbranding van LNG ontstaan aanzienlijk minder schadelijke emissies van fijnstof, stikstofoxide, zwaveloxide en CO2 dan bij diesel en marine gasolie. Door over te stappen op LNG draagt u direct bij aan een schoner milieu.

ENGIE & LNG

Sinds 1964 is ENGIE actief in de LNG industrie. Met een portfolio van 16,4 miljoen ton per jaar ingevoerd LNG zijn wij de op twee na grootste LNG importeur wereldwijd en één van de vijf grootste exploitanten van LNG-terminals. Daarnaast beheert de groep een vloot van 14 LNG-schepen. ENGIE levert LNG als brandstof aan de transportsector, waarbij we volop profiteren van meer dan 50 jaar LNG ervaring.

ENGIE LNG Solutions

ENGIE LNG Solutions biedt een complete oplossing voor de transportsector om over te stappen naar LNG: van het adviseren en begeleiden van de overgang naar LNG, tot de veilige levering van de brandstof. LNG Solutions ontwikkelt een netwerk van afleverpunten voor zowel wegtransport als scheepvaart in Nederland, België en Duitsland. Ook andere landen in Europa zoals Frankrijk en Italië blijven niet achter. Zo kunt u na uw overstap altijd en overal beschikken over LNG.

Kijk voor meer informatie op engie-lngsolutions.nl of neem direct contact met ons op.

E-mail
Brochure