ENGIE heeft haar kennis en expertise rondom elektrisch vervoer verder uitgebouwd.

Hiermee bundelen wij onze jarenlange ervaring in de infrastructuur met onze passie voor duurzame technische oplossingen, wat voor ons de voorwaarde is om een rol van betekenis te spelen in deze markt.

Beheer en onderhoud

Na het plaatsen van een laadstation is het essentieel om naast het professioneel  installeren ook aandacht te houden voor kwalitatief goed onderhoud. De kwaliteit van het onderhoud bepaalt immers de levensduur van de installatie. Daarom wordt het laadstation minimaal jaarlijks onderworpen aan een uitgebreide onderhoudsbeurt. ENGIE biedt drie onderhouds- en servicepakketten, variërend in servicelevel van “Bronze” tot “Gold”. Bij de periodieke onderhoudsbeurten wordt een groot aantal punten gecontroleerd, waaronder de verplichte NEN 3140-norm. Andere punten die gecontroleerd worden zijn de aarding en beveiligingen en de communicatie met het backoffice.

Continuïteit en 24/7 

Continuïteit en betrouwbaarheid zijn begrippen die eigenlijk voor alle installaties van belang zijn. ENGIE heeft daarom een volledig servicecentrum ingericht waar 24 uur per dag en 7 dagen in de week een team klaarstaat waar u met al uw vragen direct terecht kan. Ook heeft dit centrum de mogelijkheid om een eerste diagnose te stellen (wanneer het laadstation is voorzien van een zogenaamde gsm-module). Daarna kan na inventarisatie van de aard en omvang van de storing direct een storingsmonteur worden opgeroepen. 

Wij hebben vestigingen door heel Nederland en de responstijden zijn daarmee beperkt. Door onze samenwerking met EV-Box (een fabrikant van oplaadstations en laadpalen) hebben wij veel gangbare onderdelen op voorraad en daarmee hoeven onze klanten nooit lang op een passende oplossing te wachten.

Naast het oplossen van storingen is het van essentieel belang dat alle gebeurtenissen worden geregistreerd. Dit om uiteindelijk bij herhaling van storingen een correcte analyse te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie over ENGIE en elektrisch vervoer.

Contact
Website ENGIE
Elektrisch vervoer