Virtuele uitwijkoplossingen via Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Downtime en dataverlies bij calamiteiten kosten organisaties veel tijd en geld. De bedreigingen van uw bedrijfscontinuïteit liggen op vele vlakken, denk aan brand, stroomuitval, cyberaanvallen of virussen, maar ook fouten bij updates en het overzetten van applicaties zorgen voor hinderlijke verstoringen.

Met de DRaaS-oplossingen van Smart Digital Operations (SDO) beperkt u dataverlies tot een minimum en zijn uw bedrijfskritische systemen snel weer operationeel. Uw systemen zijn 24/7 beschikbaar op een virtueel uitwijkplatform. U kiest de zekerheid die u wenst en wij zorgen met DRaaS voor een betrouwbare, snelle en schaalbare virtuele uitwijkoplossing voor disaster recovery.


Waarom een DRaaS-oplossing van Smart Digital Operations?

Met onze DRaaS-oplossingen zijn uw systemen snel weer beschikbaar met minimaal dataverlies. Talloze overheden en bedrijven en organisaties in de zorg, food, industrie, transport en energie maken al gebruik van onze bewezen continuïteitsdiensten

"Als we plat gaan, beschikken we in vier uur weer volledig over onze vitale IT-systemen. Dat mag je van een ziekenhuis ook verwachten, want het gaat om de zorg voor kwetsbare mensen.", quote van IT-manager ziekenhuis voor social proof/autoriteit.


Uw zekerheid: afspraken over data, tijd en operationele productie

Samen met uw experts kijken wij welke uitwijkoplossing het beste past bij uw beschikbaarheidseisen en IT-omgeving. Bij deze intake kunt u rekenen op ons deskundige advies. Daarna verzorgen wij de inrichting van uw virtuele uitwijkplatform. Alle afspraken, rollen en verantwoordelijkheden leggen we vast in SLA's. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Wij zorgen voor continue monitoring en testen jaarlijks uw virtuele uitwijkoplossing.

 

In de dienstverlening en afspraken staan data, tijd en operationele productie centraal:

"De fabriek heeft in 2016 één keer een week stilgelegen door een virus. Pas toen werden we wakker en hebben we samen met SDO ons uitwijkplan bijgesteld en een virtueel uitwijkplatform geregeld. Harde leerschool, maar nu weten we zeker dat dit niet nog eens gebeurt.", quote klant productielocatie. 

Certificeringen ENGIE Datacenters:

  • PUE 1,3 (Power Usage Effectiveness);
  • 2017 EU Code of Conduct for Data Centres Awards;
  • Green Grid deelnemer;
  • Lid van Dutch Data Center Association;
  • ISO 27001 Informatiebeveiliging;
  • ISO 55001 Assetmanagement;
  • ISAE 3402 Procescontrole.

Namens ENGIE Services garanderen onze inspecteurs een up-time van 99,82% en zijn zij in het bezit van een ISAE 3402 type II verklaring en ISO27001 certificering.

 

Een beveiligde, beschikbare en betrouwbare IT-infrastructuur? Wij helpen u graag!

Contact