Smart Tech oplossingen

In de groeiende digitale wereld wordt het steeds belangrijker dat digitale systemen op elk moment beschikbaar zijn voor bedrijven en consumenten. Datacenters vormen het hart van de digitale infrastructuur. ENGIE richt haar vizier op digitalisering, waarbij innovatieve ‘Smart Tech’ oplossingen worden ingezet zodat al onze klanten slimmer, beter en zuiniger gebruik kunnen maken van energie. ENGIE heeft ruime ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters. Met het in samenwerking met Legrand ontwikkelde ENGIE Mobile Data Center (EMDC) kan ENGIE extra datacenter-capaciteit voor haar klanten realiseren. ENGIE combineert daarbij bedrijfszekerheid met duurzame technologie, energie-efficiëntie en kostenbesparing.

De flexibele oplossing voor veilige en lokale opslag van uw data

Het ENGIE Mobile Data Center is de all-in-one one-stop infrastructuur oplossing en levert u een unieke flexibele oplossing voor opslag van uw data. U kunt dit inzetten wanneer u bijvoorbeeld (op korte termijn) extra capaciteit in wilt zetten of als u privacygevoelige informatie niet in de cloud wilt plaatsen. Maar het ENGIE Mobile Data Center is ook goed inzetbaar als alternatief voor een traditioneel datacenter wanneer u wilt renoveren, uitbreiden of vernieuwen. Het voordeel ten opzichte van traditionele bouw is een tijdsbesparing in de realisatie tot wel 40%. Andere unieke eigenschappen van het ENGIE Mobile Data Center zijn:

Het ENGIE Mobile Data Center levert u een totaalconcept. In dit mobiele datacenter worden koeloplossingen gecombineerd met energie-efficiënte oplossingen voor optimaal rendement en continue prestaties. Een datacenter dat met, vooraf gedefinieerde, modules naar eigen wens is vorm te geven, flexibel is, modulair uitbreidbaar is en de beschikbaarheid & betrouwbaarheid van uw ICT systemen verhoogt.

Stel zelf uw eigen Mobile Data Center samen

Via de online configuratietool stelt u eenvoudig en snel uw eigen ENGIE Mobile Data Center samen. Aanvullend op de benodigde onderdelen voor de basisfunctionaliteit van het mobiele datacenter zijn er diverse mogelijkheden die het gebruiksgemak vergroten of u meer bedrijfszekerheid geven. Op deze manier bouwt u naar eigen wensen en eisen uw eigen mobiele datacenter. Na het samenstellen ontvangt u direct een offerte per mail.  

Hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk is altijd een oplossing

We staan altijd voor u klaar om modificaties, vernieuwingen of renovaties voor u op te pakken. Dit gaat van een kleine aanpassing aan uw transformator tot het compleet vernieuwen van uw energievoorziening. Het begint daarbij altijd met een offerte met een duidelijke afbakening van de werkzaamheden. 

Klik hier om een offerte aan te vragen. 

Prestatiecontract

Een prestatiecontract gaat verder dan een basis contract. Hiermee maken we afspraken op basis van prestaties en is dit dan ook hetgeen waar we voor beloond worden. Prestatiecontracten beginnen bij een looptijd van 3 jaar en kunnen we uitbreiden tot een onbeperkte looptijd. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Samenwerken op basis van een contract

Onze voorkeur om samen te werken is op basis van een contract. Daarin leggen we met elkaar vast wat u van ons mag verwachten en welke taken wij uitvoeren. We hebben hierin meerdere vormen, echter als basis hanteren wij een correctief contract. Dit kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld Installatieverantwoordelijkheid of 24/7 Storingsdienst. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Werken op basis van regie

Niet altijd is het vooraf goed in te schatten hoeveel tijd en geld een klus kost. Om niet onnodig kosten te maken en soms ook tijd verliezen voor bijvoorbeeld het calculeren en het opstellen van offerte, werken wij voor veel klanten op regie.

Nieuwsgierig hoe we ook u hierbij kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. 

English website
Configurator
Referentie zorgorganisatie Lentis
Brochure
Contact