Beveiliging tegen ongewenste indringers.

Criminaliteit is van alle tijden en ondanks verschuivingen in methodes zullen er altijd mensen blijven die op een illegale wijze uw organisatie willen beschadigen. Of het nu gaat om diefstal van goederen of informatie, het beschadigen van goederen of processen ofwel het negatief beïnvloeden van uw imago, het is raadzaam u goed te beveiligen tegen ongewenste indringers. ENGIE staat u bij als expert op het gebied van inbraakdetectie, toegangscontrole en CCTV-installaties, van advies tot installatie en onderhoud. Zo bent u er zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Inbraakbeveiliging van advies tot installatie

Beveiliging gaat verder dan het installeren van de door u gewenste beveiligingssystemen. Wij gaan zorgvuldig te werk met het in kaart brengen van alle aspecten die van invloed zijn op het veiligheidsniveau van uw bedrijf. We inventariseren uw behoeften, om daarna een risicoprofiel van uw organisatie en processen te schetsen. Met een veiligheidsscan brengen we – op basis van gegevens over uw bedrijfspand én de omgeving – diverse scenario’s in kaart voor incidenten. Samen met u bepalen we vervolgens het gewenste en noodzakelijke niveau van detecteren, alarmeren, reactie en opvolging. De resultaten van deze beveiligingsscan en te nemen acties leggen we vast in het beveiligingsplan dat wij voor u opstellen. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen bij de implementatie van dit plan. ENGIE verzorgt naast gedegen beveiligingsadvies ook de realisatie, het onderhouden de certificering van beveiligingsinstallaties.

Toegangscontrole

Toegangscontrole gaat over het beheersen van wie, op welk moment, op welke locatie mag zijn of juist niet. Er zijn vele principes en technieken om dit te realiseren. Toegangscontrole draagt bij aan de veiligheid en daarmee continuïteit van een organisatie. ENGIE heeft experts in huis die op basis van uw situatie het best passende ontwerp kunnen maken. Daarnaast kunnen we ook op het gebied van toegangscontrole de gehele realisatie en onderhoud van het systeem voor u verzorgen.

CCTV Cameratoezicht

Technische mogelijkheden op het gebied van cameratoezicht zijn eindeloos. Een systeem functioneert echter pas naar behoren als deze techniek is afgestemd op de functionele eisen en wensen van de gebruiker. ENGIE heeft specialisten op het gebied van cameratechniek, projecteringsdeskundigen CCTV, netwerkspecialisten en eigen datacenters. Daarmee kunnen we altijd een passend systeem ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Integrale aanpak inbraakbeveiliging

Onze integrale aanpak voor inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat uw systemen aansluiten op andere beveiligingsmaatregelen – zoals brandbeveiliging – én uw bedrijfsprocessen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op alle fronten maximaal beveiligd bent tegen inbraak en indringers.  En is er toch sprake van dreiging, inbraak of andere incidenten, dan staan we 24/7 voor u klaar om snel te kunnen handelen. Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging? Neem dan contact op met onze beveiligingsspecialisten bij een van de regiobedrijven.

Contact
Vind hier de ENGIE-
vestiging in uw buurt