De gevolgen van brand kunnen enorm zijn. In de eerste plaats voor personen die met een brand te maken krijgen, maar ook zeker voor de bedrijfscontinuiteit.

Door uw organisatie brandveilig in te richten voorkomt u onoverkomelijke schade en creëert u een veilige omgeving voor uw medewerkers en gasten. Onze Fire Safety specialisten zijn uw partner in brandveiligheid, die u bijstaan op het gebied van branddetectie, ontruiming en blussystemen (sprinkler, schuimblussing en blusgas), van advies tot installatie en onderhoud.

Integrale aanpak brandveiligheid

Brandveiligheid gaat verder dan het installeren van technische systemen. Een goed brandveiligheidssysteem combineert snelle detectie met de juiste vluchtroute, en zorgt voor een snelle blussing door middel van techniek of de brandweer. Om die reden is het raadzaam om uw brandveiligheid te regelen met een expert in integrale brandveiligheid die alle facetten van beveiliging naadloos op elkaar aansluit, zoals ENGIE.  Daarmee borgt u dat u optimaal beveiligd bent tegen de nare gevolgen van een brand en dat u voldoet aan de soms complexe wet- en regelgeving op dit gebied. Vanzelfsprekend zijn onze specialisten zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar om snel in te kunnen grijpen als dat nodig is

Blussystemen

Het snel blussen van een beginnende brand kan veel schade voorkomen. Afhankelijk van de omgeving en de aanwezige apparatuur of materialen kan gekozen worden voor een sprinklersysteem, watermist, gasblussing, schuimblussing of zuurstofreductie. ENGIE is gecertificeerd voor ontwerp, realisatie en onderhoud van vast opgestelde blusinstallaties. Onze verregaande kennis van zowel branddetectie, blussing als ontruiming maakt dat we u compleet kunnen ontzorgen op het gebied van brandveiligheid.

Advies over brandveiligheid in uw bedrijf

Wilt u gedegen advies over brandveiligheid en zoekt u een expert die uw brandbeveiliging integraal aanpakt, zodat u optimaal beschermd bent tegen brand? Neem dan contact op met onze specialisten bij een van de regiobedrijven. Informatie over onze dienstverlening op het gebied van inbraakbeveiliging vindt u hier.

Contact
Vind hier de ENGIE-
vestiging in uw buurt