Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor alle gebouwen in Nederland.

Fire Safety & Security is daardoor bij uitstek een discipline die hoort bij ENGIE als gebouwbeheerder. Wat ons uniek maakt, is dat wij als integrale beveiligingspartner de totale keten van Fire Safety & Security diensten in eigen beheer voor u verzorgen.

Fire Safety & Security door ENGIE is onder te verdelen in enerzijds de safety activiteiten branddetectie- en ontruiming en blussing en anderzijds de security activiteiten inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV-installaties. Waarbij securitymanagementsoftware als overkoepelend systeem de data uit verschillende installaties analyseert en combineert tot nieuwe informatie. Op basis van deze informatie wordt niet alleen de synergie tussen de Fire Safety & Security systemen vergroot, maar worden ook intelligente koppelingen gemaakt met andere systemen die leiden tot besparingen, verduurzaming en efficiency.

De veiligheid van uw bedrijf altijd gewaarborgd

Ontzorging en zekerheid in de vorm van weloverwogen risicobeheersing is steeds weer de kern waar het binnen Fire Safety & Security door ENGIE om draait. De balans bewaken tussen veiligheid en gebruiksgemak. Weten wat er technisch mogelijk is, maar redeneren vanuit de behoefte van de klant. Een manier van werken die ons tot uw veiligheidspartner maakt. Waarbij we ons onderscheiden omdat we als system integrator daadwerkelijk een leverancier-onafhankelijke totaaloplossing kunnen bieden. Van belang is het hierbij te weten dat we als ENGIE certificeringsbevoegd zijn met betrekking tot alle genoemde disciplines die we in ons portfolio hebben. De integrale benadering van zowel de Fire Safety als de Security onderwerpen zorgt er voor dat niets over het hoofd wordt gezien en de veiligheid van uw bedrijf altijd gewaarborgd is.

Integrale benadering beveiligings- en veiligheidsvraagstukken

Beveiliging is werk voor specialisten. Of het nu gaat om eigenschappen van brand, het detecteren van ongewenste bezoekers of het identificeren van personen in camerabeelden. Elke discipline in het veiligheidsdomein vraagt zijn eigen specialisme. Kennis van wet- en regelgeving, kennis van systemen en techniek, kennis van patronen en modus operandi. Deze kennis gecombineerd met de ervaring om de vertaling naar uw wensen te maken, maakt dat we de beste oplossing kunnen bieden. De specialisten van ENGIE Fire Safety & Security maken deel uit van een veel breder geori├źnteerde gebouwbeheerorganisatie waardoor wij beveiligings- en veiligheidsvraagstukken daadwerkelijk integraal kunnen benaderen.┬á

De voordelen van ENGIE Fire Safety & Security

Meer informatie of advies op maat

Neem voor meer informatie over onze integrale aanpak van brandveiligheid en inbraakbeveiliging of een advies op maat contact op met een van onze regiobedrijven.

Contact