NL

Aantonen dat bedrijven en instellingen duurzamer kunnen worden én dat dit een substantiële besparing oplevert. Dat is het doel van The Green Quest, een bijzondere samenwerking tussen ENGIE, SUEZ, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. 

Tijdens The Green Quest geeft een ‘Green Team’ van Nederlandse duurzaamheidsambassadeurs ‘groene’ adviezen aan organisaties. Het Green Team wordt bijgestaan door schaduwteams van duurzaamheidsdeskundigen van ENGIE en SUEZ: zij dragen duurzame technologische oplossingen aan. In 2015 zijn er missies uitgevoerd bij Vanderland en Center Parcs.

The Green Quest in 2016

Door grote interesse van andere organisaties heeft The Green Quest een vervolg gekregen in 2016. De achtste missie van The Green Quest vindt plaats bij ProRail.

De rol van ENGIE 

Door dit initiatief wil ENGIE Services laten zien een belangrijke landelijke speler te zijn op het gebied van technologische duurzame oplossingen. Samen met SUEZ en ENGIE Energie heeft ENGIE Services de ambitie om voor bedrijven en instellingen dé partner te zijn energietransitie te zijn voor bedrijven. Met alle kennis die we in huis hebben over duurzaamheid, willen we onze maatschappelijke rol invulling geven door Nederlandse organisaties te helpen in hun zoektocht om duurzamer te gaan ondernemen. 

Meer informatie

Voor meer informatie over The Green Quest, zie ons online duurzaamheidsverslag of mail ons: thegreenquest.nl@engie.com.

Denk mee

en sluit u aan bij The Green Quest!

Heeft u een goede duurzaamheidssuggestie voor één van onze nieuwe missies?

Geef deze dan door via
THEGREENQUEST.NL
• TWITTER MET #THEGREENQUEST
• THEGREENQUEST@FD.NL

Vragen?


Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken via
thegreenquest.nl@engie.com.