NL

Water

Efficiënte waterinstallaties

Hoge kosten voor inkoop van drinkwater en lozing van afvalwater om een efficiënte waterhuishouding

Veilig, duurzaam en betrouwbaar

Uw waterinstallaties moeten veilig, duurzaam en technisch betrouwbaar zijn. De waterspecialisten van ENGIE zorgen ervoor dat uw installaties aan alle (wettelijke) eisen voldoen

Alternatief proceswater

Gezuiverd afval-, rivier-, regen- en oppervlaktewater is vaak probleemloos te gebruiken als proceswater

1 / 3

Water: maatwerkoplossingen voor uw vraagstukken

Wilt u zelf drinkwater produceren? Bent u op zoek naar slimme technieken om afvalwater te zuiveren? Is proceswater cruciaal tijdens het productieproces? Of wilt u uw volledige waterbeheer uitbesteden? De waterspecialisten van ENGIE denken met u mee. Met beproefde ontwerpen, efficiënte installaties en onderhoudsplannen op maat verhogen we de kwaliteit van uw watermanagement.

Efficiënte waterinstallaties met optimale prestaties en minimale kosten

Wet- en regelgeving rondom watergebruik stellen hogen eisen aan uw installaties. Daarnaast vragen de hoge kosten voor inkoop van drinkwater en lozing van afvalwater om een efficiënte waterhuishouding. ENGIE biedt slimme oplossingen voor waterbehandeling. En als u dat wilt, nemen we het watermanagement volledig van u over. Zo behaalt u optimale prestaties en profiteert u van een flinke kostenbesparing.

Uw waterinstallaties veilig, duurzaam en betrouwbaar

Uw waterinstallaties moeten veilig, duurzaam en technisch betrouwbaar zijn. De waterspecialisten van ENGIE zorgen ervoor dat uw installaties aan alle (wettelijke) eisen voldoen. We houden de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid nauwlettend in de gaten en passen waar nodig uw installaties aan. Bovendien lopen we voorop met technische ontwikkelingen voor watermanagement. In overleg passen we die technieken toe in uw organisatie om uw waterhuishouding verder te optimaliseren.

Producten en diensten

ENGIE WATER SOLUTIONS

Amerikalaan 35 
6199 AE Maastricht-Airport
Postbus 304 
6199 ZN Maastricht-Airport

Tel. 088 484 50 00 
Fax 043 367 59 90

Meer weten?