NL

Totaalaanpak

Uw bedrijfsdoelstellingen staan voorop

Wilt u duurzamer ondernemen of uw productieproces efficiënter inrichten? Onze consultants nemen u graag werk uit handen.

Doordachte ontwerpen

Van engineering van roestvrijstalen apparaten en leidingwerken tot complete proces- en besturinginstallaties, de engineers van ENGIE zijn inzetbaar voor elke opdracht

Altijd zicht op kwaliteit

Onze ervaren projectmanagers houden uw planning en kosten strak in de hand en begeleiden het projectteam naar een eindresultaat dat staat.

1 / 3

Technische totaaloplossingen maken uw project succesvol

Bent u op zoek naar een technische dienstverlener die u helpt innoveren? Maak dan kennis met de specialisten van ENGIE. Ontwerp, fabricage, realisatie, onderhoud of projectmanagement: met doordachte technische totaaloplossingen optimaliseren we uw bedrijfsprocessen. Zo kunt u zich concentreren op uw primaire activiteiten, eindproduct en klant.

Betrouwbaar en deskundig

Wij bieden met multidisciplinaire dienstverlening de oplossingen die u zoekt. Wij ondersteunen u bij kleine en grote projecten, maar ook bij langdurig onderhoud en exploitatie van uw installatie. Van eenvoudig tot zeer complex, zowel in nieuwbouw als bestaande complexen, in utiliteit, in infra en in industriële processen. Het is prettig samenwerken met ons. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en grondige kennis van zaken. 

Van consultancy tot onderhoud en beheer

Al voordat uw project begint, kunnen onze consultants meedenken en u adviseren over duurzame technische oplossingen. Onze specialisten staan tot uw beschikking tijdens elke projectfase. Van projectmanagement, engineering, (pre-)fabricage, realisatie tot onderhoud en beheer. Daarnaast kunnen we de doorlooptijd van uw bouwproject verkorten met Prefab & Modulair Installeren. Daarmee installeren we snel en kostenefficiënt alle installaties voor uw gebouw: van verwarming tot riolering en bekabeling.

Producten en diensten