NL

Onderhoud, Beheer en Services

Optimale prestaties en maximaal rendement

ENGIE draagt bij aan de verhoging van de productiviteit en de beheersing van de onderhoudskosten van al uw technische installaties.

Bewaking en besturing op afstand

Vanuit onze centrale meldkamer bewaken we de installaties in uw gebouw continu. We grijpen in wanneer dat nodig is. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Vakkundig onderhoud en beheer

Met vestigingen in heel Nederland, een 24-uursservice en korte reactietijden garandeert ENGIE de beschikbaarheid van uw machines en gebouwinstallaties.

1 / 3

Vakkundig onderhoud en beheer van uw installaties

U wilt altijd op uw machines en installaties kunnen rekenen. Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid dus, tegen zo laag mogelijke kosten. Met prestatiecontracten en life cycle costing biedt ENGIE kosten- en continuïteitsgaranties voor de totale levensduur van uw machines en installaties.

Uw machinepark 100% betrouwbaar en altijd beschikbaar

Het succes van uw industriële onderneming staat of valt met de continuïteit van uw machines en installaties. ENGIE zorgt ervoor dat uw machinepark 100% betrouwbaar en altijd beschikbaar is. We hebben specialisten in huis op vele gebieden – van appendages en veiligheid tot verbrandingsmotoren en complete haveninstallaties. Zij voorkomen storingen zo veel mogelijk met preventief onderhoud. Treedt er tóch een storing op? Dan lossen ze deze snel op. Bij u op locatie of in onze eigen werkplaats.

Gebouwbeheerssysteem onderhoudt uw installaties tegen lage kosten

Aan gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners of gebruikers ervan hechten steeds meer belang aan bijvoorbeeld het leefklimaat en de technische voorzieningen. De gebouwbeheerssystemen van ENGIE combineren de nieuwste technieken voor comfort (denk aan klimaatbeheersing), communicatie (door informatie-uitwisseling) en veiligheid (bijvoorbeeld brandbeveiliging). En dat tegen zo laag mogelijke kosten.

De voordelen van onderhoud, beheer en service door ENGIE 

  • Gegarandeerde beschikbaarheid: Met vestigingen in heel Nederland, een 24-uursservice en korte reactietijden garandeert ENGIE de beschikbaarheid van uw machines en gebouwinstallaties.
  • Op maat gesneden oplossing: We zoeken regelmatig contact met u, zodat we continu op de hoogte zijn van uw wensen en behoeften en onze oplossingen daarop kunnen toespitsen.
  • U voldoet aan alle wet- en regelgeving: Onze onderhouds- en beheerspecialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rond onderhoud.

Producten en diensten

ENGIE Electroproject BV

Computerweg 21 
1033 RH Amsterdam
Postbus 34 
1000 AA Amsterdam

Tel. 088 484 90 00
Fax 088 484 93 00

ENGIE SERVICES

Albert Heijnweg 1
1507 EH Zaandam
Postbus 104
1500 EC Zaandam

Tel. 088 484 70 00

ENGIE Services West BV

Ringoven 37 
6826 TP Arnhem

Tel. 088 369 2900
Fax 026 361 39 52