NL

Inspectie en keuring technische installaties

Veiligheid en hoge bedrijfszekerheid hebben de hoogste prioriteit binnen bedrijven. Niet voor niets, want gevolgen van onzorgvuldigheid en gebreken kunnen van grote invloed zijn op de productkwaliteit en de omgeving. Om prestaties, veiligheid en energie-efficiëntie te waarborgen, gelden er binnen de sector strikte regels voor onderhoud, inspectie en rapportage van technische installaties. Zowel vanuit de overheid als vanuit verzekeringsmaatschappijen. Maar certificeringen, NEN-normen, nationale regelgeving en Europese richtlijnen ontwikkelen zich voortdurend. En hoe weet u zeker dat u aan alle wetten en regels rondom onderhoud, inspectie en rapportage voor uw technische installaties voldoet? Onder meer door regelmatige keuring. Technische installaties die regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en gekeurd worden, voldoen namelijk altijd aan de laatste wet- en regelgeving.  

Keuring technische installaties: één rapportage, één aanspreekpunt
ENGIE Services neemt u de zorgen over inspecties en keuringen van uw technische installaties volledig uit handen. Ons ervaren, specialistisch team – Technical Inspections & Solutions – heeft kennis van alle eisen binnen uw branche. Zij beschikken vanzelfsprekend over de laatste informatie over regelgeving, normen en certificeringen en voeren inspecties voor u uit. Ook voorzien zij u van onafhankelijk advies om zowel uw processen als uw onderhoudsprogramma’s volgens de laatste regelgeving in te richten. Vanzelfsprekend bundelen zij alle kennis en expertise voor u en krijgt u één contactpersoon die verantwoordelijk is voor alle voor u relevante richtlijnen en bijbehorende inspecties en keuringen. Uw contactpersoon houdt voor u het overzicht en u ontvangt een heldere rapportage. Met de hulp van onze ervaren adviseurs en inspecteurs, bent u er dan ook van verzekerd dat uw technische installaties altijd aan elke relevante eis voldoen. 

Voordelen keuring technische installaties door ENGIE
Uw voordeel als u kiest voor keuringen en inspecties door onze specialisten

  • Volledige ontzorging over inspectie en keuring technische installaties
  • Eén contactpersoon, ook voor meerdere keuringen
  • Altijd voldoen aan alle relevante normen en richtlijnen
  • Eén overzichtelijke rapportage van alle inspecties en keuringen
  • Indien gewenst directe uitvoering van eventuele herstelwerkzaamheden

Onafhankelijke inspectie en keuring technische installatie
Onze inspectieafdeling inspecteert en rapporteert volledig onafhankelijk. Wij worden jaarlijks geaudit op kwaliteit door de DEKRA. Dit betekent dat u te allen tijde zeker bent van een onafhankelijke en correcte inspectie en keuring. Technische installaties met gebreken kunt u na een inspectie zelf herstellen, laten maken door een derde partij of direct door onze technische experts als u dat wenst. 

Totaaloverzicht keuring technische installaties 
Hieronder vindt u alle keuringen en inspecties waar onze afdeling Technical Inspections & Solutions in gespecialiseerd is: 

Producten en diensten

ENGIE Inspecties

Neem direct contact op
met ENGIE Inspecties:

Telefoon: 088-4849999
E-mail: inspecties.nl@engie.com

Meer weten?