NL

Datacenters

Uw datacenter gegarandeerd beschikbaar

U wilt dat uw datacenter altijd beschikbaar is. Met slim technisch ontwerp en doordacht dagelijks beheer zorgt ENGIE dat u altijd op uw datacenter kunt rekenen.

Uw datacenter flexibel tegen beheersbare kosten

Capaciteit van uw datacenter kunnen opschalen, overcapaciteit voorkomen en energiekosten zo laag mogelijk houden. ENGIE zorgt dat deze combinatie mogelijk is.

Uw datacenter energie-efficiënt en duurzaam

Met groene initiatieven en innovatieve oplossingen brengt ENGIE het energieverbruik terug en maken we uw datacenter groen en duurzaam.

1 / 3

Uw datacenter duurzaam, betrouwbaar en flexibel

U wilt blindelings op uw datacenter kunnen vertrouwen. Want uw ICT-systemen moeten altijd beschikbaar zijn. Tegelijkertijd wilt u het energieverbruik van uw datacenter beperken. ENGIE kent deze uitdaging als geen ander. Dankzij onze ervaring weten we bedrijfszekerheid te combineren met duurzame technologie.

Duurzame energie voor uw datacenter

Datacenters zijn grootverbruikers van energie. Dat verbruik neemt alleen maar toe, terwijl energie schaarser wordt. U zou graag het energieverbruik van uw datacenter beperken. Maar dan wel tegen lage kosten en met de zekerheid dat u op uw datacenter kunt vertrouwen. ENGIE loopt voorop op het gebied van duurzame oplossingen:

  • We ontwikkelen vernieuwende alternatieven voor opwekking, distributie, opslag, en conversie van energie.
  • We gebruiken milieuvriendelijke energiebronnen, zoals wind, biomassa of waterkracht. 
  • We werken aan de mogelijkheid om de restwarmte van een datacenter duurzaam te hergebruiken.

Uw datacenter betrouwbaar én energie-efficiënt tegen lage kosten

Als u energie bespaart, scheelt dat uw organisatie geld. Onze specialisten sturen continu op beheersing van energieverbruik en adviseren u over besparingsmogelijkheden. Niet alleen onze kennis van techniek, maar een brede ervaring met industriële kwaliteitsnormen en procescontrole is de basis van onze dienstverlening. Door onze focus op datacenters snappen onze medewerkers waar het om gaat. U hoeft niet langer te investeren in eigen specialistische kennis! U heeft er geen omkijken meer naar en kunt erop rekenen dat het fundament van uw ICT-systemen altijd beschikbaar is.

Vertrouw op de ervaring van ENGIE 

ENGIE heeft een lange staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters. Zowel in Nederland als daarbuiten  In heel Europa bouwen en beheren we ruim 250.000 m² datacenterfaciliteiten voor vooraanstaande bedrijven, zoals Interxion, TCN, Atos Origin, Level 3, Colt Telecom, ABN AMRO, Colony Capital en IBM.

Producten en diensten

ENGIE DATACENTER SOLUTIONS

Amerikalaan 35
6199 AE Maastricht-Airport
Postbus 304 
6199 ZN Maastricht-Airport

Tel. 088 484 50 00

Meer weten?