NL

Automatisering

Eén functionele beheerlaag

ENGIE integreert alle functionaliteiten in één automatiseringsoplossing, die uw primaire proces ondersteunt.

Continuïteit verzekerd

Wij garanderen een optimale beschikbaarheid van alle technische functionaliteiten binnen uw gebouw.

Up-to-date automatiseringsoplossingen

Van productiebesturing met een PLC, tot de integratie van process control en MES met uw ERP-omgeving. ENGIE zorgt dat uw automatiseringssystemen up-to-date zijn en u voorzien van goede managementinformatie.

Perfecte integratie

Wilt u uw technische en logistieke processen automatiseren, beter beheersen of optimaliseren? ENGIE ontwikkelt innovatieve oplossingen. Zo komt u tot verhelderende inzichten.

1 / 4

Altijd de automatiseringsoplossing die u zoekt

U zoekt een oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk. U wilt professioneel advies over een nieuw automatiseringssysteem, uw huidige systemen integreren, of uw verouderde systeem laten ombouwen naar een modern automatiseringssysteem. ENGIE heeft de oplossing. Of het nu gaat om automatiseringsvraagstukken in de industrie, infra of utiliteit.

Industriële automatisering

Automatiseringssystemen spelen een cruciale rol bij het beheersen van technische of infrastructurele processen. Onze specialisten ontwikkelen innovatieve oplossingen. Van eenvoudige productiebesturing met een PLC, tot de integratie van process control en MES met uw ERP-omgeving. Van besturings- en bedieningsinstallaties voor infrastructurele objecten tot de technische inrichting van complete verkeerscentrales. ENGIE zorgt ervoor dat uw automatiseringssystemen up-to-date en betrouwbaar zijn en u op een doeltreffende manier van gegevens voorzien.

Optimale beschikbaarheid van gebouwautomatisering

U wilt u facilitaire processen zodanig organiseren dat uw primaire proces optimaal verloopt. De technische installaties in uw gebouw moeten dit proces eenvoudig en volledig geautomatiseerd verzorgen. ENGIE biedt een functionele beheerlaag, waarmee wij comfort, veiligheid en communicatie garanderen.

U kunt op ons rekenen bij analyse, advisering, automatisering en exploitatie voor een optimale beschikbaarheid van alle technische functionaliteiten binnen uw gebouw. Ons Life Cycle Concept is erop gericht om continuïteit te waarborgen en uw systemen te laten voldoen aan huidige en toekomstige eisen.

Producten en diensten

ENGIE INDUSTRIAL AUTOMATION

Albert Heijnweg 1 
1507 EH Zaandam
Postbus 104
1500 EC Zaandam

Tel. 088 484 70 00
Fax 075 614 15 00  

ENGIE Services West BV

Ringoven 37
6826 TP Arnhem

Tel. 088 369 2900
Fax 026 361 3952

Meer weten?