NL

(Petro)chemie

Experts in chemische industrie

ENGIE kent de kritische factoren van uw productieproces. Continuïteit staat voorop. Milieuzorg, energiebesparing, veiligheid en kwaliteit zijn bij ENGIE van essentieel belang.

Passende oplossingen voor de (petro)chemie

Of het nu gaat om een mono- of multidisciplinair project, om nieuwbouw, renovatie of een complexe stop. ENGIE biedt u de passende oplossing.

Alle disciplines onder één dak

Van advies en ontwerp tot realisatie, onderhoud en beheer. ENGIE biedt alle disciplines onder één dak. Van elektrotechniek en instrumentatie tot piping, apparaten- en werktuigbouw.

1 / 3

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR ELK VRAAGSTUK IN DE CHEMIE

Bent u op zoek naar een partner die alle technische disciplines onder een dak aanbiedt? Of zoekt u een betrouwbare partner bij mono-disciplinair werk? ENGIE heeft specialisten in huis op elk gebied. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw vraag. Van elektrotechniek en instrumentatie tot piping en apparaten- en werktuigbouw. Dankzij onze ervaring in de chemische industrie zijn we bovendien bekend met de kritische factoren in uw productieproces.

Milieu, veiligheid en kwaliteit staan centraal

Milieuzorg, veiligheid en kwaliteit zijn kritische factoren in uw productieproces. Dat weten wij als geen ander. U ziet onze ruime ervaring in de chemische industrie terug in de toewijding, deskundigheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers. Maar ook in onze ISO-certificeringen voor kwaliteit en milieuzorg en onze VCA**-certificering voor veiligheid. Of het nu gaat om een mono- of multidisciplinair project, om nieuwbouw, renovatie of een complexe stop: we helpen u altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Continuïteit van uw productieproces voorop

Bij ENGIE vinden we het belangrijk om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Daarom werken we op basis van alliantiecontracten. Deze maken het voor beide partijen aantrekkelijk om zich maximaal in te zetten tegen minimale kosten. Daarnaast werken we ook op basis van prestatiecontracten waarin we ons verplichten tot een concreet prestatieniveau. Welke contractvorm uw voorkeur ook heeft: de continuïteit van uw productieproces staat altijd voorop.

Producten en diensten

ENGIE Services West Industrie BV

Willingestraat 4
3087 AN Rotterdam
Postbus 59122
3008 PC Rotterdam

Tel: 088 4843843

Meer weten?