NL

Olie en gas

Lagere kosten en kortere projectduur

Innovatieve producten en oplossingen

Zeer hoge QHSE standaarden

Overdekte productiehal van 7000 m2

1 / 3

Het winnen van olie en gas draait om rendement. Zeker nu reserves schaarser en kleiner van omvang worden, zijn technische topprestaties vereist om de exploitatie rendabel te houden. Fabricom Offshore Services levert die prestaties. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring binnen de Olie en Gas sector, zowel on- als offshore. Fabricom Offshore Services biedt expertise en oplossingen voor klanten in de up- en midstreamsegmenten van de markten voor olie, gas en alternatieve energie en richt zich daarbij vooral op de Noordzee en omringende gebieden.

Veiligheid en kostenefficiëntie

Om de winstgevendheid en het concurrentievermogen te vergroten, werkt de olie- en gasindustrie voortdurend aan de ontwikkeling en de verbetering van productiemethodes en –systemen. Voor het uitvoeren van deze activiteiten is een veilige en kostenefficiënte aanpak vereist die volledig voldoet aan de regelgeving. Fabricom Offshore Services speelt hier continu op in en ontwikkelt eigen concepten met een lage CAPEX & OPEX als uitgangsput.

Total Care Concept

Fabricom Offshore Services heeft een Total Care Concept ontwikkeld voor de on- en offshore-exploratie van olie, gas -en duurzame energiebronnen. We voeren alle activiteiten uit, van boren tot verwijderen van de installaties, inclusief upgrades, modificaties, onderhoud en services en hergebruik. Fabricom Offshore Services investeert voortdurend in het ontwikkelen van haar producten en service. Het Offshore Access System en het Minimal Facility Platform alsook het SWIFT Drilling concept zijn hiervan uitstekende voorbeelden.

Gekwalificeerde en ervaren medewerkers

Naast het uitgebreide productaanbod, dienstverleningen en hoge QHSE-normen, beschikt Fabricom Offshore Services ook over gekwalificeerde en ervaren onderhouds- en operationele medewerkers (E&I, instrumentatie, piping en werktuigbouwkunde).

Products & Services

FPAL

Fabricom Offshore Services is als leverancier geregistreerd bij FPAL onder nummer 10040195.

Achilles

Fabricom Offshore Services is lid van Achilles onder nummer 27460.

IRO

Fabricom Offshore Services is lid van IRO (Association of Dutch Suppliers in the Oil and Gas Industry)

Fabricom Offshore Services

Dr. A.F. Philipsweg 55
9403 AD Assen
Postbus 371
9400 AJ Assen

Tel. 0592 39 53 95
Fax 0592 39 53 00

Meer weten?