NL

Marine & Offshore

Volledig volgens uw wensen en eisen

We werken zelfstandig en in consortia. Met een efficiënte planning, volledig volgens uw wensen en eisen. Ook als uw schip aan de andere kant van de wereld ligt. We staan 24/7 voor u klaar.

De juiste koers bepaal je samen

Bij ENGIE bent u verzekerd van een op maat gesneden oplossing, afgestemd op úw bedrijfsvoering en uw markt.

Duurzame oplossingen

ENGIE is ver vooruit in duurzame technologie. Samen met u bedenken we innovatieve oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Van ontwerp tot en met onderhoud.

1 / 3

ENGIE is zo veelzijdig als de maritieme industrie zelf. We hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie, piping systems en service & repair. Van advies en ontwerp tot installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Daardoor hebben we voor iedere opdrachtgever een passende oplossing in huis. Of het nu gaat om een groot containerschip, een binnenvaarttanker, een jacht of een boorplatform - ENGIE zorgt voor optimale zekerheid en snelle levertijden.

Flexibiliteit en dynamiek

Als u samenwerkt met ENGIE, profiteert u van verregaande flexibiliteit. Bij nieuwbouw werken we zelfstandig of in teamverband met andere specialisten. Binnen een efficiënte planning en volgens de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Voor reparatie en onderhoud staan we u terzijde op de belangrijke werven en in de grote havens van Nederland. Maar ook daarbuiten bieden we snelle service. Want schepen die stil liggen, kosten geld. Platforms die buiten werking zijn, leveren niets op. Daarom schiet ENGIE u wereldwijd te hulp. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Ervaring en continuïteit

Ervaring en continuïteit zijn onze speerpunten. We beschikken over ruim honderd jaar ervaring in de maritieme industrie. De laatste 25 jaar alleen al droegen we bij aan de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van ruim duizend schepen en platforms. Dit heeft ons een grote hoeveelheid praktische kennis en inzicht opgeleverd, die we graag voor u inzetten. Bij voorkeur binnen een langdurige en hechte relatie, waarin ruimte is voor wederzijdse groei en stimulans. Uiteraard is ENGIE onder meer ISO- en VCA**-gecertificeerd en werken we volgens de laatste classificatie-eisen en richtlijnen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne.

Specialisten in nieuw- en ombouw, modificatie en onderhoud

ENGIE Marine & Offshore heeft specialisten op verschillende gebieden:

  • Nieuwbouw en ombouw - Nieuwbouw en ombouw van schepen en offshore units vraagt hoogstaande technische kennis. Ook kunnen we uiteenlopende disciplines in één project te integreren. We coördineren alle processen die daarbij komen kijken, tijdens alle fasen van het project.
  • Modificatie - Bij modificatie stelt tijdsdruk vaak bijzondere eisen aan werkprocessen. We zorgen dat alle fasen van ontwerp en bouw op elkaar aansluiten, om zo efficiënt mogelijk met tijd én kosten om te gaan.
  • Onderhoud - Continuïteit is belangrijk. Daarom staan we 24 uur per dag voor u klaar. Met onze onderhoudswerkplaatsen in de Nederlandse havens schakelen we snel. En onze mensen komen waar ook ter wereld snel in actie.

Producten en diensten

ENGIE Services WEST INDUSTRIE, MARINE & OFFSHORE

Willingestraat 4
3087 AN Rotterdam
Postbus 59122
3008 PC Rotterdam

Tel: 088 484 38 43

Voor M&O:

Exportweg 1
9301 ZV Roden
Tel. 088 484 64 56

Meer weten?