NL

OK OKé

U wilt dat uw operatiekamers zo veilig mogelijk en maximaal beschikbaar zijn. Dat betekent dat u goed moet nadenken over onderhoud. Bij ENGIE kijken we niet alleen naar patiëntveiligheid, maar ook naar technische veiligheid. Ons veiligheidskeurmerk OK OKé - dat door kwaliteitszorgbedrijf Kiwa is geverifieerd - garandeert u veilige, onderhoudsvriendelijke OK's. 

Veilige OK's dankzij geïntegreerde aanpak

Veel Nederlandse operatiekamers zijn ouder dan 10 jaar. Hierdoor moet u regelmatig onderhoud plegen en extra goed opletten of alle systemen nog veilig zijn. Ook bij nieuwbouw heeft u te maken met allerlei regels en richtlijnen voor de veiligheid van patiënten en medewerkers. Het waarborgen van deze veiligheid is een hele opgave, die vraagt om een structurele, geïntegreerde aanpak. ENGIE kan u daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat uw systemen voldoen aan alle richtlijnen, nu en straks. OK OKé noemen we dat. Bekijk hier onze film over OK Oké.

Onze werkwijze

Na een zorgvuldige analyse, ontvangt u van ons een plan van aanpak. Vervolgens wordt de OK op twaalf valide onderdelen geïnspecteerd. Hieruit volgt een interventieplan met concrete adviezen en aanbevelingen. In overleg met u voeren wij deze uit en nemen desgewenst het beheer van uw OK over. Hierdoor kunnen wij u een veilige OK garanderen die voldoet aan alle regels en richtlijnen. Dit alles aan de hand van een integrale rapportage. Ook op het gebied van kostenmanagement ontvangt u desgewenst advies. U kunt de zorg voor uw OK volledig aan ons uitbesteden, zodat u zich kunt richten op de zorg voor uw patiënten.

Inspectie op 12 onderdelen, 1 rapportage

OK OKé is een integrale oplossing voor het onderhoud van uw operatiekamers. Met OK OKé garanderen we u veilige OK’s, die voldoen aan alle regels en richtlijnen. Onze totaalaanpak bestaat uit de volgende stappen:

  • Analyse: We maken een zorgvuldige analyse van de huidige situatie.
  • Plan van aanpak: U ontvangt een plan van aanpak, gebaseerd op onze analyse.
  • Inspectie op 12 onderdelen: We inspecteren uw OK’s op 12  onderdelen, zoals lucht, licht, technische installaties, bouwkundige staat en brandveiligheid. 
  • Rapportage: U ontvangt van ons één rapportage met concrete adviezen, aanbevelingen en eventueel kostenbesparingen.
  • Uitvoering: Als u dat wilt, voeren we maatregelen uit.

Voordelen van OK OKé van ENGIE 

  • Betrouwbare, veilige OK’s: Wij kunnen u betrouwbare, veilige OK’s garanderen, doordat we werken volgens de meest recente internationale normen en wetten op het gebied van GMP (Good Manufacturing Practices), veiligheid, documentatie en validatie.
  • Real-time inzicht in technische status: Met ons web-based managementsysteem is in één oogopslag de technische status van uw OK's te zien.
  • Betere onderhoudsplanning: In plaats van ad hoc op calamiteiten te reageren, ziet u werkzaamheden aankomen, heeft u een totaaloverzicht en kunt u prioriteiten stellen.
  • Hogere beschikbaarheid: Uw OK’s zijn vaker beschikbaar, omdat onderhoud beter wordt gepland en door minder partijen wordt uitgevoerd.
  • Flexibiliteit: Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen we snel inspelen op veranderende behoeften en aanvullende wensen.

ENGIE HEALTHCARE

Schijfstraat 21 
5061 KA Oisterwijk
Postbus 72
 5060 AB Oisterwijk

Tel. 088 484 17 00
Fax 013 528 84 45

 

 

Meer weten?