NL

Schaalvergroting, groeiende zorgvraag, veranderende regelgeving en technologische innovaties drukken hun stempel op de zorgsector. Techniek in ziekenhuizen wordt steeds complexer en er is een toenemende behoefte aan betrouwbare data. 

Alle trends en ontwikkelingen daargelaten, in de gezondheidszorg draait het uiteindelijk om mensen. Het leveren van optimale zorg, tegen optimale kosten.  In ENGIE vindt u een betrouwbare partner. Wij stellen uw zorgproces centraal. Wij werken en denken voor onze klanten alsof we er zelf werken. Zijn marktleider in duurzame technologie en weten hoe het anders, beter of slimmer kan.

We kennen de praktijk en vertalen deze naar technische oplossingen. Bijvoorbeeld door u te helpen uw bedrijfsvoering duurzamer te organiseren. Zoals bij het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis, waar we een complete energiecentrale hebben ontworpen en gebouwd, inclusief een exploitatiecontract- en onderhoudscontract van 15 jaar. Het resultaat? Een besparing in energiekosten en CO2 uitstoot van 20%. 

Innoveren kun je niet alleen
Samen met technische universiteiten, zorginstellingen en de top van het bedrijfsleven werken we aan kleine en grotere zorginnovaties die het werk van alle zorgprofessionals makkelijker maken. 

Zo heeft ENGIE samen met Van Wijnen voor Zuyderland Medisch Centrum het eerste pps-ziekenhuis van Nederland gebouwd. Hiermee is een aangename en efficiënte, nieuwe verblijf-, behandel- en werkomgeving gerealiseerd. Duurzaamheid, flexibiliteit en onderhoudsgemak staan voorop.

Wij zijn ENGIE Healthcare. Wij bieden de cure (ziekenhuizen)- en care (zorginstellingen) sector een totaalpakket van duurzame, technologische oplossingen en services. Bijvoorbeeld op het gebied van Zorg ICT, Ehealth en Zorg Domotica. Bij al onze werkzaamheden gaan wij uit van de strengste eisen op het gebied van continuïteit, kwaliteit en veiligheid. ENGIE Healthcare, zorgt dat het goed komt. 

 

Producten en diensten

OK OKé in beeld

ENGIE HEALTHCARE

Schijfstraat 21 
5061 KA Oisterwijk
Postbus 72
 5060 AB Oisterwijk

Tel. 088 484 17 00
Fax 013 528 84 45

 

 

Meer weten?

Brochure