NL

Gebouwen

Innovatieve oplossingen

ENGIE combineert bewezen technieken en nieuwe technologieën tot oplossingen waar u geen omkijken naar heeft.

Een aangenaam werkklimaat

ENGIE garandeert een comfortabele, veilige en duurzame omgeving tegen lagere kosten.

Betrouwbaar advies

We zijn onafhankelijk. U bent altijd verzekerd van de beste en voordeligste oplossing voor uw situatie.

1 / 3

Uw gebouw comfortabel, veilig en duurzaam

U wilt een aangenaam werk- en leefklimaat in uw kantoor, gebouw of zorginstelling. En tegelijkertijd grip hebben op de exploitatiekosten. ENGIE combineert bewezen technieken en nieuwe technologieën tot oplossingen waar u geen omkijken naar heeft. Het resultaat: een comfortabele, veilige en duurzame omgeving tegen lagere kosten.

Optimale balans tussen techniek en praktijk

Uw gebouw is een dynamische omgeving vol functionaliteiten die op elkaar afgestemd moeten zijn. Of het nu gaat om veiligheid, communicatie of comfort. Ons uitgangspunt is een optimale balans tussen techniek en praktijk. Oftewel: uw installaties maximaal benutten en tegelijkertijd rekening houden met het gebruik ervan binnen uw gebouw. Hierbij kijken we ook naar de toekomst, de total life cycle van installaties en systemen.

Innovatief en kostenefficiënt

Energy efficiency en asset efficiency zijn pijlers van ENGIE . Ze leveren winst op voor uw organisatie én het milieu. Belangrijke ontwikkelingen op het gebied van gebouwbeheer en -automatisering houden we voor u in de gaten. We zijn onafhankelijk, dus u bent altijd verzekerd van de beste en voordeligste oplossing voor uw situatie. Ook als het om human comfort gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten en diensten

ENGIE Infra & Mobility BV

Laan van Barcelona 800
3317 DD Dordrecht
Postbus 8069
3301 CB Dordrecht

Tel. 088 484 85 00
Fax 075 614 15 00

ENGIE Services West BV

Ringoven 37
6826 TP Arnhem

Tel. 088 369 2900
Fax 026 361 3952